Life

Kim Kardashian, achiziție complet neașteptată. Vedeta a cumpărat un crucifix al prințesei Diana

Kim Kardashian este una dintre vedetele americane mai mereu atentă la detalii. Nu de puține ori, aceasta a făcut câteva achiziții inedite.
19.01.2023 | 17:27
Kim Kardashian achizitie complet neasteptata Vedeta a cumparat un crucifix al printesei Diana
Kim Kardashian a cumpărat un crucifix al prințesei Diana. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kim Kardashian este una dintre cele mai apreciate vedete tv din Statele Unite. Milioane de oameni de pe tot globul o urmăresc, atât pe ea, cât și pe surorile sale.

Kim Kardashian, achiziție de aproape 200.000 de euro

Când vine vorba de achiziții, faimoasa Kim Kardashian nu se uită deloc la bani. Același lucru este valabil și în cazul aparițiilor sale surprinzătoare. 

ADVERTISEMENT

După ce anul trecut, vedeta a purtat rochia pe care Marilyn Monroe a îmbrăcat-o atunci când i-a cântat “Happy Birthday” preşedintelui Kennedy, în anul 1962, iată că acum, aceasta a făcut o altă achiziție neașteptată.

Mai exact, Kim Kardashian a cumpărat un crucifix purtat de prințesa Diana, mama prințului Harry. Este vorba despre crucifixul Attallah, un pandativ celebru care a fost vândut la o licitație organizată în cursul zilei de miercuri, la Londra, conform anunțului făcut de casa de licitaţii Sotheby’s, notează AFP.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat că dincolo de faptul că a fost purtat de mama prințului Harry, crucifixul Attallah, este un luxos pandantiv realizat în anii 1920 de marele bijutier britanic Garrard.

De asemenea, acesta are și o culoare mov, în interior, care nu poate fi trecută cu vederea.

Cât a plătit Kim Kardashian pentru această achiziție extravagantă? Suma este una de-a dreptul fabuloasă. Crucifixul purtat de prințesa Diana s-a vândut la licitație cu 163.800 de lire sterline, adică aproape 187.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Crucifixul prințesei Diana, achiziționat la un preț dublu

Sotheby’s confirmă faptul că un reprezentant al lui Kim Kardashian a fost cel care a făcut achiziția, evident în numele ei. Trebuie menționat faptul că acest pandantiv a fost vândut cu un preț mai mult decât dublu decât ar fi valorat inițial.

Valoarea se pare că i-a dat-o chiar prințesa Diana, purtându-l de mai multe ori.

“Bijuteriile deţinute sau purtate de prinţesa Diana sunt rareori disponibile pe piaţă, mai ales o piesă precum crucifixul Attalah, care este colorat, îndrăzneţ şi distinctiv

ADVERTISEMENT

Într-o oarecare măsură, acest pandantiv neobişnuit este simbolul încrederii tot mai mari a prinţesei în alegerile sale vestimentare şi de bijuterii, în acel moment special din viaţa ei”, a declarat Kristian Spofforth de la Sotheby’s înainte de vânzare.

Amintim că anul trecut, Kim Kardashian a fost aspru criticată după ce ar fi ”deteriorat” rochia purtată de Marilyn Monroe, pe care tot ea a achiziționat-o în cadrul unei licitații.

Ulterior însă, muzeul Ripley’s, care deţine faimoasa rochie, a negat astfel de acuzații.

ADVERTISEMENT