Life

Cum arată casa lui Kim Kardashian! Vedeta are o proprietate fabuloasă: ”Este în stil minimalist”

Kim Kardashian și-a prezentat proprietatea fabuloasă pe care o deține în California, vedeta care are o avere de peste un miliard de dolari renovând, recent, casa.
20.02.2022 | 18:16
Cum arata casa lui Kim Kardashian Vedeta are o proprietate fabuloasa Este in stil minimalist
Kim Kardashian si-a redecorat proprietatea fabuloasă pe care o deține în California Foto: capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Kim Kardashian este una dintre cele mai bogate vedete din Statele Unite și, evident, cu o avere de peste un miliard de dolari își permite orice capriciu. Acesta a și fost motivul pentru care, de curând, și-a reamenajat casa, decorând-o la interior în nuanțe de crem și gri la exterior, și-a vopsit mașinile în aceeași nuanță și a investit sume colosale în terenul pe care îl deține în jurul proprietății.

Kim Kardashian are o casă fabuloasă

Kim Kardashian și-a prezentat casa pentru revista Vogue, explicând motivele pentru care a decis să reamenajeze toată proprietatea pe care o deține în California. ”Am reamenajat aici. Am pus în casă o serie de lucrări de artă și am alături toate obiectele mele favorite. Totul în casa mea este în stil minimalist”, spune Kim Kardashian în filmarea difuzată de Vogue.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a explicat vedeta, motivul pentru care a ales ca în casă să predomine stilul minimalist este legat de stresul e care îl are în viața de zi cu zi. ”Cred că suntem înconjurați de haos, așa că, atunci când ajung acasă, vreau să fie totul liniștit, să mă calmeze”, a mai precizat miliardara din showbiz.

E adevărat, a mai explicat vedeta din SUA, dormitoarele copiilor nu sunt amenajate la fel ca și restul casei, ea dând mână liberă celor trei copii pe care îi are în a-și exprima dorințele în ceea ce privește amenajările interioare.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în filmarea făcută, Kim Kardashian a arătat obiectele pe care le prețuiește cel mai mult, fie că este vorba de picturile făcute de una dintre fiicele sale, fie că e vorba de amintiri din copilăria ei, toate fiind ținute cu mare grijă în locuri special amenajate.

Kim Kardashian și-a plantat legume și fructe în grădina casei

Pe lângă casa, una uriașă ca suprafață pe care o deține, Kim Kardashian a avut grijă să își amenajeze și grădina pe care o deține. Și, fără să stea pe gânduri, a explicat ea, a decis să planteze acolo fructe și legume pe care să le consume ea și familia ei.

ADVERTISEMENT

”Veți vedea o grădină mare. Creștem, pentru noi, legumele și fructele de care avem nevoie. Le luăm chiar de acolo, din grădină și le mâncăm. Noi, cei din familie, avem grijă de toate de acolo”, a mai explicat Kim Kardashian.

Normal, cum casa este una de vis, Kim Kardashian a avut grijă să o doteze și cu cele necesare unui ritm de viață cât mai sănătos. Așa că a amenajat un teren de baschet, o sală de sport în care predomină culoarea neagră, dar și câteva piscine pentru ca cei mici să aibă unde să se distreze.

ADVERTISEMENT

Și, parcă pentru a impresiona și mai mult, Kim Kardashian a decis să își vopsească mașinile de lux din garaj în nuanță de gri, pentru a se asorta cu exteriorul casei pe care a renovat-o de curând. ”Am vrut să se asorteze cu casa, așa că le-am vopsit pe toate în culoarea gri”, a mai explicat starul.

Kim Kardashian este miliardară

Kim Kardashian ocupă locul șase în topul celor influente și bine plătite vedete din lume atunci când vine vorba despre postările ei de pe Instagram. Acum doi ani, vedeta încasa chiar și un milion de dolari pentru fiecare postare pe conturile ei de socializare, Instagramul ei fiind urmărit de peste 250 de milioane de oameni.

Anul trecut, în luna aprilie, Kim Kardashian a reușit performanța de a intra în topul Forbes mondial din postura de miliardară. Vedeta, ajunsă la 40 de ani, câștigă bani grei din investițiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, mai ales în domeniul cosmeticelor și în cel al lenjeriei intime.

De asemenea, veniturile ei sunt completate și de aparițiile pe care le are în reality-show-uri de succes în lume, iar aparițiile ei la televizor sunt gustate îndelung de amatorii de știri din showbiz.

Kim Kardashian s-a despărțit de rapper-ul Kanye West, tatăl copiilor lor, iar acum pare să fie îndrăgostită lulea de comediantul american Pete Davidson, cel care, susține presa tabloidă de peste Ocean, a reușit să o cucerească după apariția împreună la un show tv.

ADVERTISEMENT