Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Kiriță, ironii cu Pușcaș. „E simplu de marcat. Îi dai două, îl ții pe piept”

Continuă ironiile la adresa lui George Pușcaș. Cel mai contestat „tricolor” a fost luat în vizor și de Giani Kiriță.
14.09.2023 | 12:30
Kirita ironii cu Puscas E simplu de marcat Ii dai doua il tii pe piept
Kiriță, ironii cu Pușcaș. „E simplu de marcat. ÎI dai două, îl ții pe piept”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

George Pușcaș a fost titular în România – Kosovo 2-0. Decizia lui Edi Iordănescu de a începe cu vârful de la Genoa a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fără prea mari realiză în partida din etapa a 6-a a Grupei I din preliminarii, Pușcaș a fost ironizat de Giani Kiriță.

George Pușcaș, luat peste picior de Giani Kiriță: „E foarte ușor de ținut”

Nici în persoana lui Giani Kiriță nu și-a găsit George Pușcaș un simpatizant. Fostul fundaș dinamovist l-a criticat și el aspru pe atacantul în vârstă de 27 de ani, care are 38 de selecții și 10 goluri la prima reprezentativă a României.

ADVERTISEMENT

„George Pușcaș, uite, am o glumă să vă spun, stăteam cu Iulian Chiriță, în cameră, când eram la Dinamo, și era Campionatul Mondial din 1994. Și nea Puiu Iordănescu a zis la un momentdat ‘Am nevoie de un băiat, înalt, pe forță, care să intre’. Și Iulian zice ‘Mamă, mă duc să mă încălzesc. Ăsta e! Acum intru, că sunt pe bune!’ Și nea Puiu a zis ‘Gâlcă, haide!’.

Orice antrenor are o obsesie pentru un fotbalist. Ori o face pentru că ori îi place foarte tare de el, ori o face contra cuiva, cu acest George Pușcaș. El nu dă randament. N-a mai dat gol de nu știu când. Nu dă randament sub nicio formă și el joacă titular meci de meci?

ADVERTISEMENT

Ce e util? Orice jucător poate să alerge stânga dreapta sau de bezmetic în față. Mai trebuie să dai și goluri, să creezi spații. Dacă îl iei pe Adrial Ilie acum, joacă mai bine de zece ori!

George e foarte ușor de ținut. Cu Adrian aveam foarte mari probleme. Și cu Robert Niță la fel. Jucători cu viteză, cu explozie. George, ce? Îi dai două, îl ții pe piept și n-are ce probleme să îți facă”, a declarat Giani Kiriță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Laude pentru Drăgușin: „Mi-a plăcut”

Giani Kiriță a remarcat totuși un „tricolor”, pe Radu Drăgușin, pentru care a avut câteva sfaturi. În plus, marele dinamovist vrea să ne calificăm cu orice preț la Euro 2024.

„Să nu credem că va fi ușor. De data asta chiar suntem la mâna noastră și nu trebuie să ne mai uităm la ce fac ceilalți. Nu mă interesează cum. Chiar și așa. Să jucăm prost. Vreau să avem eliminați meci de meci, doar să ne calificăm. Și cu Pușcaș, nu mai contează, vedem noi cum îl aruncăm după să alerge stânga dreapta.

ADVERTISEMENT

(n.r. – cum ți se pare Radu Drăgușin?) Cred că mai trebuie. La națională e diferit față de club. E un jucător cu calitate, masiv, cu talie, cred că îi mai trebuie un pic de viteză. În rest, mi-a plăcut. ”, a adăugat fostul stoper, care a bifat și patru prezențe la echipa națională.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30 FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Kiriță, ironii cu Pușcaș. „E simplu de marcat. ÎI dai două, îl ții pe piept”

ADVERTISEMENT