News

Klaus și Carmen Iohannis au scăpat de dosarul caselor din Sibiu!

16.12.2020 | 20:10
Klaus si Carmen Iohannis au scapat de dosarul caselor din Sibiu
Klaus și Carmen Iohannis nu mai au probleme cu dosarulc aselor din Sibiu. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Klaus și Carmen Iohannis au scăpat de dosarul caselor din Sibiu! S-a întâmplat lucrul acesta după ce Înalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv o plângere care a fost depusă în legatură cu clasarea acestui dosar. 

“Respinge, ca inadmisibila, plangerea formulata de petenta SC Jurindex Media SRL impotriva ordonantei de clasare nr. 260/P/2018 din data de 06 februarie 2020 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (…)

ADVERTISEMENT

(…) Sectia de urmarire penala si criminalistica confirmata prin ordonanta nr. 448/C/2020 din data de 16 septembrie 2020 a procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Obliga petenta la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat”, se precizeaza in minuta instantei supreme.

Familia Iohannis a scăpat de dosarul caselor din Sibiu!

De remarcat că Jurnidex Media SRL este editorul site-ului luju.ro. Firma a solicitat anterior cercetarea penala a presedintelui pentru felul în care acesta a dobândit una dintre locuintele din Sibiu.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că acest dosar a fost clasat in luna februarie, de Parchetul General. Atunci s-a adus la cunoștință că faptele au fost deja investigate.

Interesant este că acuzatiile erau legate de modul în care familia președintelui României a intrat in posesia unui imobil din Sibiu.

ADVERTISEMENT

Casa a fost închiriată unei banci. De asemenea, s-a luat în discuție și eventuala recuperare a sumelor incasate de cei doi din chirii.

De remarcat că faptele au mai fost investigate, în mai multe dosare. S-a întâmplat lucrul acesta în ultimii 15 ani de zile, dar toate cauzele penale au fost închise.

ADVERTISEMENT

De menționat că cei doi soți Iohannis au pierdut imobilul in 2015, în urma unui proces civil. Judecatorii au decis atunci că imobilul este al statului, deoarece proprietarul initial nu mai are mostenitori legali.

 

 

 

ADVERTISEMENT