Sport

Kun Aguero, bani pe jos! Pariul de 10.000 de dolari la Real Madrid – Manchester City i-a ieșit după doar 14 minute

Sergio Kun Aguero, fostul atacant al lui Manchester City, a pariat suma de 10.000 de dolari la meciul cu Real Madrid din sferturile UEFA Champions League.
09.04.2024 | 22:49
Kun Aguero bani pe jos Pariul de 10000 de dolari la Real Madrid  Manchester City ia iesit dupa doar 14 minute
Sergio Aguero a pariat pe meciul Real Madrid - Manchester City și a postat totul pe Instagram. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
09-04-2024
19:54

Kun Aguero, pariu câștigător la Real Madrid - Manchester City

Kun Aguero a pariat 10.000 de dolari la meciul Real Madrid – Manchester City, prima manșă a „dublei” din sferturile UEFA Champions League. Fostul atacant al „Cetățenilor” a mizat pe faptul că se marchează cel puțin 3 goluri pe Santiago Bernabeu. 

Începutul meciului a fost de-a dreptul furtunos. Bernardo Silva a înscris după doar 108 secunde. Ulterior, „Galacticii” au răsturnat scorul în decurs de doar două minute prin Camavinga și Rodrygo. 

Astfel, pariul lui Kun Aguero a ieșit după doar 14 minute. Cota pe care a pariat fostul fotbalist a fost de 1.89. Astfel, golgheterul all-time al lui Manchester City și-a trecut în conturi suma de 8.900 de dolari. 

Real Madrid – Manchester City este unul dintre meciurile tari din sferturile UEFA Champions League. Prima manșă a „dublei” are loc marți, 9 aprilie, de la ora 22:00 pe Santiago Bernabeu. Sergio Aguero, golgheterul all-time al lui Manchester City, a pariat pe duelul de foc din capitala Spaniei.

Kun Aguero a pariat 10.000 de dolari la Real Madrid – Manchester City: „Merită”

Sergio Aguero a evoluat timp de 10 ani în tricoul celor de la Manchester City, în perioada iulie 2011 – iulie 2021. Fostul atacant de pe Etihad Stadium a plasat un pariu înaintea confruntării de pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist, forțat să se retragă la finalul anului 2021 din cauza unor probleme medicale, a pariat 10.000 de dolari și a postat totul pe pagina de Instagram. Aguero a pariat pe varianta conform căreia în meciul Real Madrid – Manchester City se vor înscrie cel puțin 3 goluri.

Cota pentru varianta aleasă de Sergio Aguero este de 1.89. Astfel, fostul atacant va avea un câștig de 8.900 de dolari. ”Un astfel de meci merită multe goluri”, a scris Sergio Aguero pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone, dezvăluiri de la Madrid: „E amenințare de atacuri teroriste”

Ioan Andone este prezent la Madrid pentru a urmări pe viu meciul dintre Real și Manchester City. „Fălcosul” a dezvăluit că a primit pe telefon alertă de atacuri teroriste. Statul Islamic a amenințat cu atacuri teroriste la toate meciurile din sferturile UEFA Champions League.

„Am primit mesaj pe telefon că e amenințare de atacuri teroriste. Ne-au transmis să avem biletul și pe mail, și pe WhatsApp. Se va sta mult la intrare. Trebuie să merg cu o oră și jumătate înainte”, a declarat Ioan Andone, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

În celălalt meci de marți, Arsenal o înfruntă pe teren propriu pe Bayern Munchen, în timp ce miercuri sunt programate meciurile Atletico Madrid – Borussia Dortmund și PSG – Barcelona. Măsurile de securitate au fost sporite atât în Spania, cât și în Franța.

Real Madrid – Manchester City, cu acoperișul tras pe Santiago Bernabeu

Înainte de fluierul de start al meciului, Real Madrid le-a solicitat celor de la UEFA ca duelul cu Manchester City să se dispute cu acoperișul tras. Totuși, vremea nu se anunță a fi una ploioasă la Madrid pe durata partidei.

ADVERTISEMENT

„Galacticii” vor ca atmosfera de pe Santiago Bernabeu să fie cât mai gălăgioasă. UEFA a răspuns afirmativ la cererea madrilenilor, iar acoperișul va fi tras. Nu este pentru prima oară când echipa lui Carlo Ancelotti face o astfel de solicitare.

ADVERTISEMENT