Sport

Borna uriașă pe care Carlo Ancelotti o atinge în Real Madrid – Manchester City! Ce a spus antrenorul înaintea duelului din sferturile UEFA Champions League

Carlo Ancelotti bifează o bornă extraordinară în Real Madrid - Manchester City, prima manșă a sferturilor din UEFA Champions League.
09.04.2024 | 09:42
Borna uriasa pe care Carlo Ancelotti o atinge in Real Madrid  Manchester City Ce a spus antrenorul inaintea duelului din sferturile UEFA Champions League
Carlo Ancelotti scrie istorie în UEFA Champions League. Ce bornă va atinge antrenorul în Real Madrid - Manchester City. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti scrie istorie în UEFA Champions League. Legendarul antrenor italian va bifa cea de-al 200-lea meci în cea mai tare competiție europeană inter-cluburi marți seară pe Santiago Bernabeu. Real Madrid primește vizita lui Manchester City în prima manșă din sferturile Champions League de la ora 22:00.

Borna uriașă pe care Carlo Ancelotti o atinge în Real Madrid – Manchester City!

Real Madrid o întâlnește pe Manchester City în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Prima manșă a „dublei” are loc marți, 9 aprilie. Duelul șoc de pe Santiago Bernabeu va fi cel de-al 200-lea meci pe care Ancelotti îl înregistrează în cea mai tare competiție europeană inter-cluburi.

ADVERTISEMENT

Totodată, Carlo Ancelotti se poate lăuda cu cifre fabuloase în UEFA Champions League. Antrenorul italian a reușit să câștige de 4 ori competiția, reușind să adune 114 victorii. Tehnicianul lui Real Madrid deține recordul atât pentru cele mai multe trofee câștigate în Champions League, cât și pentru cele mai multe meciuri.

Carlo Ancelotti a reușit să câștige două trofee UEFA Champions League cu AC Milan și alte două cu Real Madrid. Antrenorul în vârstă de 64 de ani a mai evoluat în Champions League ca antrenor pe banca celor de la Parma, Juventus, Chelsea, PSG, Bayern Munchen sau Napoli.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Carlo Ancelotti înainte de Real Madrid – Manchester City

Carlo Ancelotti și-a dezvăluit atuurile înainte de confruntarea de gală cu Manchester City. Antrenorul italian susține că Real Madrid are mai multă mobilitate în atac față de sezonul trecut. Real Madrid și Manchester City s-au întâlnit în stagiunea precedentă în semifinalele UEFA Champions League.

Manchester City s-a calificat în finală după victoria categorică din meciul retur, scor 4-0. În tur, cele două formații au remizat, scor 1-1. „Avem calități diferite față de sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

L-am avut pe Benzema, acum avem mai multă mobilitate în atac și acest lucru va fi foarte important mâine (n.r. marți, 9 aprilie). Nu există poziții fixe. Aspectul mental este foarte important. Am avut timp să pregătim acest meci și sunt convins că mâine ne vom descurca bine”, a spus Carlo Ancelotti, la conferința de presă.

Real Madrid – Manchester City, a treia întâlnire consecutivă în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League

Real Madrid și Manchester City se înfruntă pentru a treia oară la rând în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League. Dacă în stagiunea precedentă s-a impus campioana din Premier League, în urmă cu două sezoane câștig de cauză au avut „galacticii”.

ADVERTISEMENT

În meciul tur din semifinalele UEFA Champions League din sezonul 2021/2022, Manchester City s-a impus, scor 4-3. Real Madrid a obținut calificarea în marea finală după 3-1, în prelungiri la retur. Cele două s-au mai întâlnit, printre altele, în „optimile” UEFA Champions League, sezonul 2019/2020, scor 4-2 la general pentru Manchester City.

ADVERTISEMENT