Premier League

Kyle Walker, COVIDiotul Premier League. De ce a ajuns să fie numit astfel internaționalul lui Manchester City

09.05.2020 | 11:45
Kyle Walker COVIDiotul Premier League De ce a ajuns sa fie numit astfel internationalul lui Manchester City
ADVERTISEMENT

Fundașul lui Manchester City, internaționalul englez Kyle Walker, și-a căpătat numele de COVIDiotul Premier League în această perioadă de carantină.

Kyle Walker a devenit un personaj comic în tabloidele britanice

Kyle Walker a devenit un personaj aparte în tabloidele britanice, după ce a demonstrat un intelect extrem de redus în privința respectării regulilor de protecție impuse de autorități. Motiv pentru care a mai primit o poreclă deloc măgulitoare: Clovnul.

ADVERTISEMENT

Kyle Walker și-a început showul încălcărilor măsurilor de protecție cu o petrecere transformată în orgie, după ce a adus două prostituate. Și asta la scurt timp după ce postase un mesaj pe contul său de socializare, cerând populației să respecte regulile de izolare și să stea în case.

Trei încălcări de restricții în 24 de ore!

La începutul lunii mai a ignorat din nou măsurile de izolare, de trei ori în 24 de ore, dezvăluie tabloidul The Sun. Mai întâi, a fost la un party, împreună cu mai mulți prieteni, pentru a sărbători ziua de nașterii a surorii sale.

ADVERTISEMENT

A condus 70 de kilometri. După ce a stat patru ore acolo i-a venit ideea de a-și vizita părinții. A fost mai degrabă o vizită de control, să vadă dacă sunt bine, pentru că  stat cu ei doar 30 de minute. Întors acasă, a plecat a doua zi de dimineață cu bicicleta la apartamentul pe care îl inchiriază, având alături un amic.

E considerat un „idiot”

Opinia unei persoane din anturajul său oferită pentru The Sun este una dură. „Pur și simplu, e un idiot. De câte ori trebuie prins?

ADVERTISEMENT

Nu e mai bun decât alții, mesajul de a rămâne în case li se aplică tuturor. Râde de noi, toți ceilalți, care respectăm regulile. Sper ca poliția să ia măsuri împotriva lui”. 

Va primi amendă de 1500 de euro

Poliția va deschide un dosar împotriva lui, însă pentru Kyle Walker ceea ce i se va întâmpla va fi ca o frecție la un picior de lemn, pentru că e vorba de amenda maximă în valoare de 1500 de euro.

ADVERTISEMENT

Și când ai un salariu săptămânal de 170.000 de euro o asemenea pedeapsă este ca și când ai da un bacșiș după o seară de pomină într-un pub.

 

 

ADVERTISEMENT