Fotbal international

Kylian Mbappe, dialog inedit cu Cristiano Ronaldo în Franţa – Portugalia. Ce și-au spus cei doi

12.10.2020 | 14:25
Kylian Mbappe dialog inedit cu Cristiano Ronaldo in Franta  Portugalia Ce siau spus cei doi
Kylian Mbappé. Sursă foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Franța și Portugalia au terminat la egalitate meciul din Liga Națiunilor, scor 0-0, în runda cu numărul trei a grupelor competiției. Chiar dacă nu s-a marcat cele două formații s-au luptat de la egal la egal.

Partida a fost una în care Kylian Mbappe și-a îndeplinit un vis. El s-a duelat cu jucătorul său preferat – Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Francezul și portughezul au fost văzuți când au vorbit și au zâmbit unul la altul. După joc fotbalistul lui PSG a publicat pe Instagram o fotografie împreună cu jucătorul lui Juventus. Cele două staruri ale fotbalului mondial zâmbesc. Vârful francezilor a folosit la descrierea fotografiei un singur cuvânt: ”Idol!”.

Ce propunere i-a făcut Ronaldo francezului

Pe parcursul jocului, Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe au vorbit puțin, iar portughezul l-a întrebat pe francez dacă vrea să vină la Juventus să joace împreună cu el, conform presei din Franţa.

ADVERTISEMENT

”Vii la Juventus?”, i-a spus portughezul. Jucătorul lui PSG i-a răspuns lui Cristiano şi i-a transmis că momentan nu vrea să se transfere. Atunci pe amândoi i-a apucat râsul.  Campioana Italiei nu este echipa la care ar putea ajunge jucătorul lui PSG. În schimb, francezul ar putea pleca din Franța la Real Madrid, fosta echipă a lui Ronaldo.

Fotbalistului de la PSG îi expiră înțelegerea cu francezii în vara anului 2022. El le-a spus deja celor din club că nu este interesat să-și prelungească contractul și vrea să ajungă la o altă echipă.

ADVERTISEMENT

Mbappe a ajuns la PSG pe 1 iulie 2018. Francezul este cotat la 180 de milioane de euro.  De când a venit la echipa franceză a fost desemnat o dată jucătorul anului.

Ronaldo a spus când se va retrage din națională

Mbappe a reușit să câștige de trei ori titlul de campion cu PSG. Totodată, are și două Cupe ale Franței în palmares,  două Cupe ale Ligii și tot atâtea Supercupe.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 21 de ani a înscris două goluri în trei jocuri în acest sezon pentru PSG în campionatul Franței. El a ajuns la actuala sa echipă de la AS Monaco.

Cristiano Ronaldo a decis când se va retrage din echipa națională. Starul portughez a spus înainte de jocul cu Franța că după Cupa Mondială din 2022 nu va mai juca pentru națională.

Portughezul a făcut o poză cu mai mulți copii înainte de jocul dintre Portugalia și Spania încheiat cu o remiză. Ronaldo a bifat 165 de meciuri pentru echipa națională. Rui Costa l-a lăudat pe starul celor de la Juventus.

ADVERTISEMENT