Sport

Kylian Mbappe la Liverpool? Suma colosală pe care ar pune-o englezii la bătaie pentru transfer și ultimatumul dat de PSG

Kylian Mbappe a primit un ultimatum din partea lui Paris Saint-Germain, deși mai are un an contract. Ce variante are starul naționalei Franței.
27.06.2023 | 10:20
Kylian Mbappe la Liverpool Suma colosala pe care ar puneo englezii la bataie pentru transfer si ultimatumul dat de PSG
Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în vara lui 2024. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe e foarte aproape de un transfer la Real Madrid, iar jucătorul ar putea pleca de la PSG chiar din această vară, deși mai are contract încă un sezon. Parizienii îi forțează mâna atacantului de 24 de ani.

Kylian Mbappe, forțat de PSG să ia o decizie în privința viitorului său

Conducerea grupării de pe Parc des Princes i-a oferit două alternative lui Kylian Mbappe și așteaptă un răspuns clar din partea jucătorului în cel mai scurt timp, conform Le Parisien. Mbappe are opțiunea să își prelungească înțelegerea, așa cum a promis, altfel va pleca de la PSG.

ADVERTISEMENT

Șeicii și-au făcut calculele și vor să obțină 200 de milioane de euro în urma transferului său și să scape și de salariul uriaș, pentru că în vara viitoare riscă să îl piardă liber de contract. Kylian Mbappe e evaluat la 180 de milioane de euro conform Transfermarkt.

Ba, mai mult, clubul deja îi caută un înlocuitor lui Mbappe! Sports Zone anunță că președintele Nasser Al-Khelaifi ar fi negociat cu impresarul lui Marcus Rashford de la Manchester United și este văzut drept varianta ideală.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe ar fi dorit și de Liverpool. „Cormoranii” ar fi gata să pună la bătaie 300 de milioane de euro!

Kylian Mbappe mai este însă dorit și de alte cluburi importante. Principala contracandidată a lui Real Madrid pentru transferul său ar fi Liverpool. Impresarul Marco Kirdemir a declarat că englezii sunt gata să cheltuie nu mai puțin de 300 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Anfield Road.

„Am vorbit cu oameni apropiați de familia regală a Qatarului care conduce clubul și mi-au spus că sunt extrem de supărați. Erau siguri că își va prelungi contractul. Emirul este extrem de nervos. Asta nu poate decât confirma plecarea lui Kylian Mbappe. Vom vedea când și care va fi destinația”, a mai comentat agentul FIFA.

ADVERTISEMENT

În acest moment, conducerea lui PSG se află în legătură cu viitorul antrenor, Luis Enrique, care probabil va avea de asemenea un cuvânt de spus pe acest subiect și ar putea încerca să îl convingă pe Mbappe să continue la Paris sau să îl preseze și mai mult să ia o decizie finală.

Marcus Rashford de cealaltă parte este în aceeași situație ca Mbappe. Extrema stângă care a reușit 30 de goluri și 11 pase decisive în 56 de meciuri mai are doar un an contract cu Manchester United. Jucătorul de 25 de ani este cotat la 80 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Real Madrid negociază cu PSG

Jurnalistul spaniol Ramon Alvarez de Mon a dezvăluit că Real Madrid negociază deja cu PSG un transfer încă din această vară, iar acordul ar putea fi semnat mult mai rapid decât era preconizat inițial. Președintele Florentino Perez e de asemenea optimist că mutarea se va realiza. „Galacticii” ar plăti până la 250 de milioane de euro, conform publicației Sport.

ADVERTISEMENT