Sport

Anunțul momentului: Kylian Mbappe, foarte de aproape de Real Madrid! Când se va încheia transferul. Update

Transferul lui Kylian Mbappe de la PSG la Real Madrid este foarte aproape să se realizeze, iar un apropiat al ”galacticilor” a dezvăluit când va fi făcut marele anunț.
25.06.2023 | 15:55
Anuntul momentului Kylian Mbappe foarte de aproape de Real Madrid Cand se va incheia transferul Update
PSG și Real Madrid au ajuns la un acord pentru transferul lui Kylian Mbappe. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
25-06-2023
13:02

Transferul lui Mbappe la Real Madrid se va face în două săptămâni

Este tot mai clar faptul că atacantul Kylian Mbappe va ajunge încă din această vară la Real Madrid, iar transferul s-ar putea realiza în următoarele două săptămâni.

Jurnalistul spaniol Ramon Alvarez de Mon, un apropiat al ”galacticilor” a dezvăluit că există negocieri intense între madrileni și PSG și acordul de transfer ar putea fi semnat mult mai rapid decât se aștepta toată lumea.

De asemenea, se precizează că președintele Florentino Perez este foarte încrezător în faptul că va reuși să-l aducă pe Mbappe pe Santiago Bernabeu în această vară.

Kylian Mbappe a anunțat că nu are de gând să activeze clauza de prelungire a contractului cu PSG pentru încă un sezon. Înțelegerea atacantului cu parizienii expiră în vara anului 2024. Pentru a nu-l pierde gratis, conducerea de pe Parc des Princes vrea cu orice preț să-l vândă pe Kylian Mbappe în această fereastră de transferuri.

Kylian Mbappe la Real Madrid! Suma fabuloasă pe care o plătește Florentino Perez pentru starul lui PSG

PSG l-ar putea pierde gratis pe Kylian Mbappe la începutul anului viitor, când atacantul intră în ultimele șase luni de contract și poate semna cu orice alt club fără vreo sumă de transfer. Real Madrid este principala favorită pentru a-l transfera pe atacantul curtat și în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, presa franceză scrie că Florentino Perez se află la un singur pas de a-și îndeplini marele vis. Președintele lui Real Madrid s-a înțeles cu șeicii lui PSG pentru transferul lui Kylian Mbappe. „Galacticii” vor plăti 250 de milioane de euro, iar Kylian Mbappe va ajunge încă din această vară pe Santiago Bernabeu.

Informația a fost lansată și de către publicația spaniolă Sport. Potrivit sursei menționate, PSG și Real Madrid au ajuns la un acord pentru transferul lui Kylian Mbappe. Golgheterul Cupei Mondiale ar urma să ajungă pe Santiago Bernabeu în schimbul sumei de 200 de milioane de euro. Alte 50 de milioane de euro vor veni din bonusurile din contract.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe ar putea deveni cel mai scump transfer din istorie

În cazul în care Kylian Mbappe o va părăsi pe PSG și va merge la Real Madrid, atacantul va deveni cel mai scump transfer din istorie. Căpitanul naționalei Franței ar urma să doboare recordul deținut în prezent de colegul de la PSG, Neymar.

PSG i-a plătit Barcelonei în 2017 suma de 222 de milioane de euro. Florentino Perez l-a dorit cu insistență pe Kylian Mbappe și în vara anului trecut. Kylian Mbappe urma să se alăture gratis „galacticilor”, însă francezul și-a prelungit în ultimul moment contractul cu PSG.

ADVERTISEMENT

În ultimul sezon la PSG, Kylian Mbappe a marcat 41 de goluri în 43 de partide. Internaționalul francez a oferit alte 10 pase decisive. La naționala Franței, Kylian Mbappe a adunat 70 de selecții și a marcat 40 de goluri. Francezul are o cotă de piață de 180.000.000 de euro, conform Transfermarkt.

Lionel Messi l-a sfătuit pe Kylian Mbappe să plece de la PSG

Lionel Messi este un alt nume mare care s-a despărțit recent de PSG. Ajuns la final de contract cu campioana Franței, campionul mondial a semnat cu Inter Miami, unde se pregătește de debut. Câștigător a 7 Baloane de Aur în carieră, argentinianul l-ar fi sfătuit pe Kylian Mbappe să plece din Paris.

ADVERTISEMENT

„Eu prefer să te duci la Barcelona, dar dacă tu vrei să te duci la Real Madrid, fă-o! Meriți un proiect adevărat, un proiect câștigător”, i-ar fi spus Lionel Messi lui Kylian Mbappe, potrivit presei spaniole.

ADVERTISEMENT