Sport

Kylian Mbappe, primul mesaj pentru Lionel Messi după plecarea de la PSG. Urarea starului naționalei Franței a devenit virală

Kylian Mbappe, starul lui Paris Saint-Germain, i-a transmis un mesaj special lui Lionel Messi cu ocazia zilei sale de națtere.
25.06.2023 | 00:02
Kylian Mbappe primul mesaj pentru Lionel Messi dupa plecarea de la PSG Urarea starului nationalei Frantei a devenit virala
Kylian Mbappe și Lionel Messi au fost 2 ani colegi la PSG. Sursă foto: Instagram @Kylian Mbappe
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe nu și-a mai prelungit contractul cu PSG, iar atacantul de 24 de ani e aproape de un transfer la Real Madrid. Acesta a mărturisit cum l-a influențat Lionel Messi în perioada în care au fost coechipieri și i-a făcut o urare specială de ziua sa de naștere.

Kylian Mbappe, gest superb de ziua lui Lionel Messi: „Îți sunt recunoscător”

Kylian Mbappe i-a scris un mesaj special adversarului său din finala Campionatului Mondial cu ocazia împlinirii vârstei de 36 de ani„La mulți ani, legendă! Îți doresc cea mai bună zi posibilă cu familia și prietenii”.

ADVERTISEMENT
Kylian Mbappe, gest superb pentru Lionel Messi
Kylian Mbappe, gest superb pentru Lionel Messi

Francezul a tras concluziile după ce a împărțit vestiarul alături de argentinian și îl consideră un adevărat model: „Îți mulțumesc pentru acești doi ani împreună la Paris, am învățat foarte mult de la tine ca jucător, ca partener, adversar și ca bărbat”.

Mbappe a ținut să îi ureze multă baftă lui Lionel Messi la Inter Miami: „Pentru toate acestea, îți sunt recunoscător. Mult noroc în noua ta aventură”. 

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe i-a scris mesajul lui Messi în spaniolă. S-a viralizat rapid

Este de apreciat faptul că Mbappe a ținut să îi transmită mesajul lui Lionel Messi în limba sa maternă, spaniolă. Postarea s-a viralizat Rapid pe internet și a strâns pe Instagram peste cinci milioane de aprecieri.

Rămâne de văzut dacă Messi va trece peste diferende și va răspundea la urarea fostului său coechipier, despre care a vorbit și în interviul acordat chiar de ziua sa.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe probabil a ținut să facă acest și pentru a închide gura celor care au vorbit despre un conflict între el și Lionel Messi, mai ales că presa a scris că nu s-au aflat niciodată în relații de prietenie.

În ce relații se află cei doi:

Argentinianul a fost impresionat de evoluția lui Mbappe în finala Mondialului din Qatar și a fost printre primii care l-a consolat: „A fost într-adevăr o finală uluitoare, a fost o nebunie modul în care s-a derulat jocul. Performanţa lui Kylian a fost incredibilă, iar să marchezi trei goluri într-o finală şi să nu fii campion este o nebunie. Acum este bine că putem juca pentru aceeaşi echipă şi sper că vom face lucruri grozave aici, la Paris”.

ADVERTISEMENT

De altfel, jurnaliștii de la Marca au caracterizat drept excelentă relație dintre Messi și Mbappe. De altfel, multiplul Balon de Aur l-a felicitat pe atacantul de 24 de ani după performanța remarcabilă din meciul cu Nantes, când a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului parizian, cu 201 reușite, depășindu-l pe Edinson Cavani.

Messi nu a făcut-o doar pe teren, ci a făcut și o postare pe contul oficial de Instagram: „Felicitări, Kylian Mbappe, pentru record!”. Se pare că atacantul lui PSG nu a uitat niciodată gestul, iar acum a venit timpul să îi răspundă cu aceeași monedă.

ADVERTISEMENT