Fotbal international

Kylian Mbappe nu e ușor de convins! Salariul fabulos refuzat de starul lui PSG

25.04.2021 | 22:44
Kylian Mbappe nu e usor de convins Salariul fabulos refuzat de starul lui PSG
Starul francez nu mai pare deloc tentat să rămână la PSG. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În ciuda încercărilor repetate ale conducătorilor de a-l convinge să semneze prelungirea înțelegerii, Kylian Mbappe nu mai pare atât de tentat să rămână la PSG. Ba chiar ar fi refuzat categoric o propunere fabuloasă.

Motivul? Gândurile sale s-ar îndrepta acum spre un posibil transfer la Real Madrid, mai ales că Florentino Perez, președintele grupării de pe Santiago Bernabeu, i-a solicitat deja colaboratorului său, José Ángel Sánchez, să dea startul negocierilor.

ADVERTISEMENT

Dacă nu vor ajunge la un numitor comun, campioana Franței riscă să-și piardă gratis megastarul în 2022, când acesta va avea dreptul să poarte tratative cu orice echipă, din postura de jucător liber de contract.

Kylian Mbappe nu mai vrea să rămână la PSG. Oferta fabuloasă pe care a refuzat-o

Potrivit cuatro.com, nu mai puțin de 40 de milioane de euro pe sezon ar fi refuzat fără să stea pe gânduri Kylian Mbappe, din dorința de a evolua cât mai repede cu putință în tricoul madrilenilor. Asta deși directorul sportiv al PSG și-a exprimat în nenumărate rânduri convingerea că atacantul francez va semna prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

Totul este clar, cunoaștem situația lui Kylian, el știe ce credem, nu există nimic mai mult decât atât. Mai are un an de contract, decizia lui va veni.

Suntem, în general, optimiști cu privire la o nouă înțelegere. Nici măcar nu avem un motiv să nu fim optimiști cu privire la viitor. Cer încă o dată concentrare totală”, a declarat Leonardo.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez, despre transferul lui Mbappe: „Nu cred că se va împuşca vreun fan în cap”

În ciuda zvonurilor care dau ca sigure negocierile pentru transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, Florentino Perez încearcă să păstreze aparențele. Ba chiar susține că eșecul Super Ligii Europei, competiția cu circuit închis pe care se pregătea să o lanseze, va face ca astfel de mutări să devină aproape imposibile.

În general, nu vor fi transferuri mari în această vară. Când banii nu circulă de la cluburile bogate la cele sărace, toată lumea are de suferit. Este imposibil să aduci jucători precum Mbappe sau Haaland fără Super Ligă, în general, nu doar pentru Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Dacă nu-l luăm pe Mbappe în această vară, nu cred că se va împuşca vreun fan în cap. Ei (n.r. fanii) ştiu că facem tot ceea ce putem şi că dacă lucrurile nu se întâmplă, înseamnă că este imposibil”, a spus președintele madrilenilor.

ADVERTISEMENT