Sport

Etapa 29 din Premier League. Manchester City, spectacol cu Brighton! De Bruyne, gol magnific cu capul! Cum arată clasamentul

În restanțele din etapa 29 de Premier League, Liverpool a fost învinsă în derby-ul cu Everton, scor 0-2, iar Manchester City joacă pe terenul lui Brighton.
25.04.2024 | 23:56
Etapa 29 din Premier League Manchester City spectacol cu Brighton De Bruyne gol magnific cu capul Cum arata clasamentul
Kevin De Bruyne a marcat spectaculos în Brighton - Manchester City.
ADVERTISEMENT
25-04-2024
18:13

Brighton - Manchester City 0-4 (De Bruyne 17, Foden 26, 34, Alvarez 62)

FINAL DE MECI. Manchester City s-a impus fără emoții în deplasare cu Brighton, scor 4-0, în etapa a 29-a din Premier League. Iată cum arată clasamentul: 

Clasament Premier League

Min. 62: GOOL Manchester City! Alvarez marchează și mărește diferența pe tabelă. 

Min. 34: GOOOL Manchester City! Bernardo Silva îl găsește excelent pe Foden în interiorul careului. Atacantul englez face „dubla”. 

Min. 26: GOOL Manchester City! Foden dublează avantajul. Echipa lui Pep Guardiola și-a făcut meciul ușor încă din prima repriză. 

Min. 17: GOOOL Manchester City! Kyle Walker îi pasează excelent lui Kevin De Bruyne. Belgianul înscrie cu o lovitură de cap de la mare distanță. 

Min. 1: Meciul a început!

  • Brighton: Steele – Veltman, Van Hecke, Dunk, Barco – Gross, Baleba – Lallana, Moder, Joao Pedro – Welbeck. Rezerve: Verbruggen – Adingra, Bunoanotte, Enciso, Ansu Fati, Igor, Offiah, O’Mahony, Webster. Antrenor: Roberto De Zerbi.
  • Manchester City: Ederson – Walker, Akanji, Ake, Gvardiol – Rodri, Kovacic – Bernardo Silva, De Bruyne, Foden – Alvarez. Rezerve: Ortega – Bobb, Ruben Dias, Doku, Gomez, Grealish, Lewis, Nunes, Stones. Antrenor: Josep Guardiola.
24-04-2024
18:53

Liverpool, eșec cu Everton!

  • Wolves – Bournemouth 0-1 (Semenyo 37′)
  • Crystal Palace – Newcastle 20 (Mateta 55′, 88′)
  • Everton – Liverpool 2-0 (Branthwaite 27′, Calvert-Lewin 58′)
  • Manchester United – Sheffield Utd. 4-2 (Maguire 42′, Fernandes 61′,81, Hojlund 85′ / Bogle 35′, Brereton Diaz 50′)
23-04-2024
18:18

Arsenal - Chelsea 5-0 (Trossard 4, White 52, 70, Havertz 57, 65)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Arsenal câștigă la pas derby-ul cu Chelsea, scor 5-0, și se distanțează în clasament față de Liverpool și Manchester City, rivalele la titlu.

ple

Min. 70 – GOOOL Arsenal!!! White face și el ”dubla” cu o execuție norocoasă. Odegaard aruncă mingea peste apărarea adversă, fundașul dreapta vrea să centreze din prima, dar lovește greșit. Mingea ia o traiectorie ciudată, se duce peste Petrovic și intră în poartă.

Min. 65 – GOOOL Arsenal!!! Saka îl găsește foarte bine pe Havertz, iar germanul face o piruetă și înscrie cu un  șut plasat.

Min. 57 – GOOOL Arsenal!!! Odegaard mai dă o pasă genială, Havertz rezistă duelului cu Cucurella și îl execută pe Petrovic.

Min. 52 – GOOOL Arsenal!!! Șutul lui Rice îl lovește pe Partey, însă mingea sare la White care înscrie din 6 metri.

Min. 51 – Petrovic mai face o minune la reluarea lui Havertz după o pasă fabuloasă a lui Odegaard.

Min. 49 – Contraatac 3 contra 2 al ”tunerilor”, dar șutul lui Rice este scos excelent de Petrovic.

Min. 30 – Enzo Fernandez a șutat plasat de la 14 metri, dar mingea a trecut milimetri pe lângă poarta lui Raya.

Min. 26 – Petrovic are două intervenții fantastice la șuturile lui Havertz și Trossard.

Min. 4 – GOOOL Arsenal!!! Rice pătrunde pe centru, îi așază mingea lui Trossard și șutul violent al belgianului se oprește în poarta lui Petrovic.

Start de meci!

Echipele de start la meciul Arsenal – Chelsea.

  • Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu – Odegaard, Partey, Rice – Saka, Havertz, Trossard. Rezerve: Ramsdale – Gabriel Jesus, Jorginho, Kiwior, Martinelli, Nketiah, Smith Rowe, Vieira, Zinchenko. Antrenor: Mikel Arteta.
  • Chelsea: Petrovic – Gilchrist, Disasi, Badiashile, Cucurella – Caicedo, E. Fernandez – Madueke, Gallagher, Mudryk – Jackson. Rezerve: Bettinelli – Casadei, Chalobah, Chukwuemeka, Deivid Washington, Dyer, Thiago Silva, Sterling, Tauriainen. Antrenor: Mauricio Pochettino.

Meciurile din FA Cup și Cupa Ligii Angliei au perturbat și în acest sezon unele runde din cel mai spectaculos campionat de fotbal din Europa. Etapa 29 din Premier League a fost văduvită de șase partide, care sunt programate să se dispute la mijlocul actualei săptămâni. Cap de afiș este derby-ul londonez Arsenal – Chelsea.

Arsenal – Chelsea, Everton – Liverpool, Brighton – Manchester City, live video online, în etapa 29 din Premier League

Derby-ul care se joacă pe Emirates Stadium, din Londra este unul cu implicații majore. “Tunarii“ sunt pe prima poziție a clasamentului, iar o victorie îi poate duce la patru puncte deasupra lui Manchester City. De asemenea, ei ar putea să obțină un avans de trei puncte și față de Liverpool.

ADVERTISEMENT

“Cormoranii“ joacă miercuri, contra marilor rivali de pe Merseyside. Everton va da totul pentru o victorie pe Goodison Park, astfel că misiunea lui Klopp nu se anunță deloc ușoară. Manchester City va juca la Brighton joi și, chiar și așa, va avea un meci în minus.

Chelsea nu ia nici ea în calcul alt rezultat decât victoria pe Emirates. Cu un succes, londonezii ar ajunge la 50 de puncte și le-ar egala pe Newcastle și Manchester United, echipele aflate pe locurile 6-7.  Premier League a rămas ultima rută pentru Pochettino și elevii săi către o calificare în competițiile europene, după eliminarea din FA Cup suferită contra lui Manchester City.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV Arsenal – Chelsea și celelalte meciuri din etapa 29 din Premier League

Multe dintre restanțele din runda cu numărul 29 a campionatului Angliei vor putea fi vizionate de microbiștii din România. Ele vor fi transmise pe posturile Digisport, Prima Sport și Orange Sport.

În frunte cu marele derby londonez Arsenal – Chelsea, dar și cu derby-ul Merseyside Everton – Liverpool, meciurile vor fi și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Programul și clasamentul înaintea restanțelor din etapa 29 din Premier League

Cele șase restanțe din etapa 29 din Premier League se dispută marți, miercuri și joi, conform următorului program:

Marți, 23 aprilie

  • ora 22:00 Arsenal – Chelsea (Digisport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 2)

Miercuri, 24 aprilie

  • ora 21:45 Wolves – Bournemouth
  • ora 22:00 Crystal Palace – Newcastle (Digisport 4, Orange Sport 4, Prima Sport 5)
  • ora 22:00 Everton – Liverpool (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 3)
  • ora 22:00 Manchester United – Sheffield Utd. (Digisport 3, Prima Sport 3, Orange Sport 2)
ADVERTISEMENT

Joi, 25 aprilie

  • ora 22:00 Brighton – Manchester City (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2)

Clasament Premier League

clasament Premier League

Cote pariuri la meciurile din etapa 29 din Premier League

Deși nu a mai pierdut din 4 februarie în Premier League, Chelsea are o cotă uriașă la victorie contra lui Arsenal. Dacă “1 solist“ oferă cota 1,47, victoria “albaștrilor“ este cotată cu 6,30. Pentru remiză, cota este 4,80.

Miercuri, Liverpool are 1,45 pentru un succes pe terenul lui Everton. “1 solist“ are cota 6,40, iar remiza este cotată cu 4,85. Joi, Brighton are 6,40 pentru un succes cu City acasă. “2 solist“ este cotat cu 1,47, iar remiza cu 4,75.

Arsenal – Chelsea și celelalte meciuri restante din runda 29 a Premier League, live stream, 22:00, Digisport, Prima Sport, Orange Sport

O victorie a celor de la Arsenal în derby-ul cu Chelsea ar pune o presiune enormă pe Liverpool și Manchester City, care au deplasări grele miercuri și joi. Totuși, oamenii lui Pochettino nu se vor lăsa învinși ușor, inclusiv din motive ce țin de orgoliu.

Chelsea nu vrea să îi ajute pe rivali să câștige primul titlu după 20 de ani. În această perioadă, oaspeții de pe Emirates au fost singura echipă din Londra care au câștigat titlul din Premier League, dar și trofeul UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT