Fotbal international

Starul Mbappe a cedat. Cu cine s-a luat la pumni la antrenament

UPDATE: Leonardo Jardim a căutat să ascundă de ochii lumii faptul că puştiul minune al fotbalului francez, Kylian Mbappe, nu mai face faţă presiunii care apasă asupra sa, de când a devenit o...
21.08.2017 | 10:35
Starul Mbappe a cedat Cu cine sa luat la pumni la antrenament
ADVERTISEMENT

UPDATE: Leonardo Jardim a căutat să ascundă de ochii lumii faptul că puştiul minune al fotbalului francez, Kylian Mbappe, nu mai face faţă presiunii care apasă asupra sa, de când a devenit o ţintă de mercato la cifre astronomice. Jardin a declarat că a căutat să-şi protejeze jucătorul la meciul din etapa anterioară, câştigat greu de Monaco pe terenul lui Metz, cu 1-0, gol marcat cu 12 minute înainte de final.

bomba-mbappe-s-a-batut-la-antrenament-cu-un-coleg-decizia-imediata-luata-de-club

Însă presa, prin cotidianul L’Equipe a dezvăluit adevăratul motiv al excluderii din lot a lui Mbappe la Metz. Cel mai vânat jucător al Europei în acest moment, despre care se spune că va ajunge la PSG pentru 180 de milioane de euro, s-a luat la ceartă în timpul unui antrenament cu fundaşul italian Andrea Raggi şi din discuţie în discuţie s-a ajuns la bătaie. Motiv pentru care Leonardo Jardim a decis să îl scoată din lot pe Mbappe.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a fost unul dintre cei mai curtaţi jucători ai verii, starul francez fiind dorit de forţele Europei. Presa din Spania scrie că Monaco şi PSG au ajuns la o înţelegere pentru transferul atacantului 18 ani. Formaţia din capitala Franţei reuşeşte astfel să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor.

Confrom ziarului El Mundo Deportivo, Kylian Mbappe va juca la PSG, prezentarea oficială urmând să fie făcută săptămâna viitoare. Chiar dacă nu au fost făcute publice cifre oficiale, spaniolii susţin că suma de transfer ar ajunge la 180 de milioane de euro plus bonusuri de performanţă, ceea ce ar face ca suma finală să ajungă aproape de 200 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Starul francez ar urma să câştige 18 milioane de euro pe sezon la PSG. Kylian Mbappe, în cazul în care suma de transfer va fi confirmată, va deveni al doilea cel mai scump fotbalist din istorie. Parizienii au plătit în această vară 222 de milioane de euro celor de la FC Barcelona în schimbul lui Neymar. Fotbalistul de 18 ani nu a jucat în ultimul meci al lui Monaco din campionat, 1-0 cu Metz, acesta nefiind nici măcar în lotul echipei antrenate Leonardo Jardim.

“Mbappe nu a fost pedepsit, nu am avut niciodată intenţia asta. Mai degrabă, noi vrem să-l protejăm. Este un băiat de doar 18 ani şi vrem să-l ţinem departe de toată furtuna din jurul lui. Eu folosesc doar jucătorii care sunt la 100% din capacitate, iar Mbappe nu este în această situaţie. E normal să se întâmple asta. Când iau o decizie, mă gândesc mereu la binele jucătorului”, a declarat Jardim la finalul meciului cu Metz.

ADVERTISEMENT