Sport

Kylian Mbappe șochează cu noua sa iubită. ”Și-a pierdut capul pentru modelul trans Ines Rau”

Kylian Mbabbe s-a detașat definitiv de povestea legată de Emma Smet, și face valuri în presa mondenă după ce a pozat în ipostaze tandre alături de modelul Ines Rau, primul transgender apărut pe coperta Playboy.
31.08.2022 | 10:48
Kylian Mbappe socheaza cu noua sa iubita Sia pierdut capul pentru modelul trans Ines Rau
Presa mondenă din Franța și Italia speculează că atacantul lui PSG, Kylian Mbappe, este într-o relație cu modelul trans Ines Rau. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

A ținut capul de afiș cu telenovela de viitorul său fotbalistic. Acum, după ce a rămas la PSG, devenind cel mai bine plătit jucător din lume, Kylian Mbappe pare decis să schimbe lucrurile și-n viața personală. Și, imaginile din presa mondenă arată că a trecut peste povestea cu Emma Smet. Și are, de câteva luni, o nouă iubită, Ines Rau. Iar idila face valuri și din pricina identității acesteia.

Kylian Mbappe și Ines Rau, o relație devenită publică la Cannes

Despre Kylian Mbappe s-a spus că ar avea o relație cu actrița Emma Smet. Un nume important în showbiz-ul francez. Pentru că tânara de 24 de ani provine dintr-o familie celebră.

ADVERTISEMENT

Tatăl său este cântărețul David Hallyday, fiul regretatei legende Johnny Hallyday. Iar mama sa, Estelle Lefebure, este un cunoscut model care a îmbrățișat și cariera de actriță.

De altfel, și Emma este actriță, iar atunci când a apărut în tribunele Parc des Princes, în primăvară, s-a vorbit intens despre o relație cu Kylian Mbappe. Pe care însă, Emma a negat-o.

ADVERTISEMENT

”Am mai spus-o și o repet: nu trebuie să mă justific în fața nimănui și nu trebuie să explic pozele în care apar sau cu cine sunt fotografiată.

Viața mea privată rămâne a mea. Dacă încep să comentez toate pozele cu mine nu voi termina niciodată”, a precziat ea. Menționând că este doar prietenă cu Kylian.

ADVERTISEMENT

Dacă au fost doar speculații, ori o relație care nu a mers, doar ei știu. Cert este că, în mai, la Cannes, Kylian Mbappe era văzut în compania unei alte partenere. Din nou mai în vârstă. Este vorba despre Ines Rau, care are 32 de ani.

Au urmat imagini surprinse de paparazzi pe un yacht. Pe care, evident, le-au preluat publicațiile mondene de pe întreaga planetă. Chiar dacă pentru moment nici unul dintre cei doi nu au dorit să comenteze informațiile.

ADVERTISEMENT

Cine este Rau?

Dacă povestea se va confirma, vom afla, cu siguranță, în lunile ce vin. Și nu doar pentru că vorbim despre un personaj de talia lui  Kylian Mbappe. Ci și pentru că Rau, acum Ines, este o persoană specială.

O fotografie nud, pe un spread, apărea în numărul din mai 2014 al revistei Playboy. Sub titlul ”Evolution”. Și Rau, care era deja Ines, devenea al doilea transgender din istorie care poza pentru celebra publicație.

Pentru ca în 2017 să scrie istorie, marcând o premieră. Apariția pe coperta Playboy în numărul din noiembrie.

Povestea sa este simplă. S-a născut la Paris, pe 18 martie 1990, într-o familie musulmană. Tatăl său este algerian, iar mama este franco-marocană.

Băiețelul Rau era atras de lucrurile feminine. Și, în cele din urmă, a decis să facă o operație de schimbare de sex. Inspirată de povestea de viață a modelului transgender Caroline „Tula” Cossey.

Avea 16 ani când a făcut acest pas. Tranziția chirurgicală a avut succes și a început să trăiască ca o femeie. Cu toate acestea, și-a păstrat secretă identitatea ani de zile.

Mai exact, până în 2013. Chiar dacă deja avea o carieră activă. Dansând pentru o mulțime de DJ celebrii din Ibiza. Devenind și o prietenă bună a lui David Guetta.

În ziua în care a făcut mărturisirea apărea în revista franceză OOB, alături de modelul american Tyson Beckford. Într-o imagine nud. Iar un an mai târziu, mergea pe drumul deschis de Caroline „Tula” Cossey, cu apariția din Playboy.

Povestea sa de viață este surprinză de cartea autobiografică intitulată ”Femeie”, care a fost lansată în 2018. În care spune: ”Simt că sufletul meu este în sfârșit liber, de parcă s-ar fi deschis lacătul care m-a ținut atât de mult timp închis. De data asta sunt cu totul femeie”.


  • (P) Cota NETBET pentru Toulouse – PSG: 1,86 este cota pentru „peste 1,5 goluri în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT