Sport

Kylian Mbappe spulberă visele lui Florentino Perez: ”Nu merg la Real Madrid!”

Kylian Mbappe nu va semna cu Real Madrid. Fotbalistul a anunțat că va rămâne la PSG pentru a câștiga toate trofeele din acest sezon. Atacantul francez era principala țintă a președintelui madrilen Florentino Perez.
28.12.2021 | 23:06
Kylian Mbappe spulbera visele lui Florentino Perez Nu merg la Real Madrid
ADVERTISEMENT

Starul francez al lui PSG, Kylian Mbappe, a ținut să lămurească situația lui în contextul în care în luna ianuarie intră în ultimele șase luni de contract cu vicecampioana din Hexagon.

Atacantul de 23 de ani le-a dat o veste cruntă fanilor lui Real Madrid care sperau să-l vadă evoluând în tricoul blanco, în partea a doua a sezonului.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe are ambiții mari cu PSG

Fotbalistul pentru care oficialii clubului PSG sunt dispuși la sacrificii financiare însemnate, Kylian Mbappe, nu va pleca la Real Madrid, deși mutarea părea iminentă în condițiile în care atacantul a refuzat mai multe oferte de prelungire a acordului cu vicecampioana Franței.

Deși a spus în mai multe rânduri că visează jă joace la gruparea de pe Santiago Bernabeu, internaționalul francez a ținut să precizeze că în acest sezon vrea să câștige toate trofeele cu PSG.

ADVERTISEMENT

”Nu, nu mă voi alătura celor de la Real Madrid în ianuarie. Acest lucru nu se va întâmpla în ianuarie. Sunt la PSG, sunt foarte fericit și 100% voi termina sezonul ca jucător al lui PSG.

Voi da totul pentru a câștiga cu PSG toate trofeele în acest sezon”, a declarat Kylian Mbappe pentru CNN, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT

Anunțul pică cum nu se poate mai prost pentru președintele madrilenilor, Florentino Perez care era convins că fotbalistul își va pune semnătura pe contract luna viitoare.

Kylian Mbappe a refuzat râzând o posibilă trecere în Premier League

Atacantul francez nu este dorit doar de Real Madrid, mai multe cluburi importante fiind interesate măcar declarativ de serviciile acestuia.

ADVERTISEMENT

Actorul Tom Holland, mare fan al echipei Tottenham Hotspur, i-a recomandat să joace la gruparea din nordul Londrei, dar francezul a refuzat amuzat.

”Este un club grozav, au un stadion nou, am prieteni care joacă acolo, Ndombele, Hugo Lloris, mă uit la multe jocuri din Premier League ale lui Tottenham.

Sunt sigur că vor face lucruri bune în acest sezon cu Conte, pentru că este un antrenor bun, știe ce face, este bine pentru ei, dar nu cred că voi juca pentru Tottenham în viața mea. Nu poți să spui niciodată nu, dar nu cred”, a mai spus Kylian Mbappe, într-un interviu acordat pentru CNN.

ADVERTISEMENT