Life

Kylie Jenner, detronată de o româncă! Cine e tânăra din Brașov care a băgat spaima în clanul Kardashian

Kylie Jenner a fost detronată în mediul online de o româncă! Este vorba despre o tânără din Brașov care a cucerit Seoulul!
02.08.2023 | 17:42
Kylie Jenner detronata de o romanca Cine e tanara din Brasov care a bagat spaima in clanul Kardashian
Kylie Jenner, detronată de o româncă! Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Kylie Jenner și clanul Kardashian au concurență serioasă! Vorbim, de data asta, despre bătălia pentru like-uri din mediul online, unde se nasc, mai nou, cele mai multe celebrități.

O româncă a detronat-o pe Kylie Jenner, iar acum a atras toate privirile la Seoul

O româncă a reușit să o detroneze pe Kylie Jenner, depășind-o în numărul de vizualizări cu unul dintre clipurile postate pe rețeaua de socializare Instagram.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o influenceriță al cărei reel de pe Instagram a depășit, în 2021, cel mai vizualizat clip de pe această rețea, unul publicat de Kylie Jenner.

Acum, Lorena Șerban, căci despre ea este vorba, a ajuns mare star la Seoul, în capitala statului Coreea de Sud. Lorena Șerban nu a fost singură în orașul cosmopolit, ci însoțită de un alt nume cunoscut din zona influencing-ului, Sânziana Sooper. Cele două s-au bucurat de câteva zile de vis în Coreea de Sud, acolo unde au reprezentat România la lansarea unui nou produs de telefonie mobilă.

ADVERTISEMENT

Influencerița a vorbit despre zilele petrecute la Seoul. Tânăra a mărturisit că nu îi vine să creadă că visul ei a devenit realitate! Ba chiar, realizările de care se bucură acum sunt mai mari decât cele la care se aștepta vreodată.

Influencerița, în atenția presei internaționale: „Lorena mică, cea speriată, ar fi mândră de ce mi se întâmplă acum”

Dincolo de faptul că a detronat-o pe Kylie Jenner cu un clip de pe Instagram, depășind cele 90 de milioane de vizualizări pe care modelul din clanul Kardashian le avea, ceea ce o face fericită este că toată munca pe care a depus-o în mediul online nu a fost în zadar.

ADVERTISEMENT

„Am trăit o poveste de basm zilele acestea în Seoul. Știu că Lorena mică, cea nesigură, cea speriată de părerile celor din jur, ar fi tare mândră și fericită de ceea ce mi se întâmplă acum. Anii pe care i-am dedicat online-ului, orele petrecute creând content dau roade. Sunt extrem de recunoscătoare că am lângă mine o comunitate dedicată. Am o echipă care muncește alături de mine la visul meu”, spune Lorena Șerban.

Cele două fete au atras toate privirile la Seoul, devenind adevărate atracții pentru presa internațională. Au fost fotografiate, printre altele, de cea mai mare publicație economică din India. (Vezi aici imaginea)

ADVERTISEMENT
lorena șerban
Lorena Șerban, una din cele mai tari influencerițe ale momentului. Foto: Instagram

Cine sunt Lorena Șerban și Sînziana Sooper

Lorena Șerban are doar 24 de ani, și la 22 i-a luat fața lui Kylie Jenner, așa cum am precizat mai sus. Tânăra locuiește în Brașov și este absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul UMF Cluj Napoca.

Pe Instagram, Lorena Șerban are peste 264 de mii de urmăritori, iar contul ei de TikTok se bucură de o comunitate de peste 538.000 de persoane. Fata în desfășoară activitatea în cadrul agenției Squad Influencers.

Cât despre colega care a însoțit-o la Seoul, Sînziana Iacob, vă spunem că are 34 de ani și a studiat Facultatea de Jurnalism. Își împarte timpul între cariera din mediul online și băiețelul ei de doi anișori. Activează ca și content creator în social-media de aproximativ 11 ani. Face parte, practic, din primul val de creatori de conținut din România.

 

ADVERTISEMENT