Sport

Kyros Vassaras, făcut praf după ultimele declarații: „S-a dat drumul la golăneală! Daţi, bă, la tendoane”

Kyros Vassaras a fost făcut praf de către Basarab Panduru după ultimele declarații făcute, analistul TV fiind de părere că jucătorii vor fi mult mai agresivi.
05.05.2023 | 10:28
Kyros Vassaras facut praf dupa ultimele declaratii Sa dat drumul la golaneala Dati ba la tendoane
Kyros Vassaras, făcut praf de Basarab Panduru după ultimele declarații. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” nu înțelege motivul pentru care Kyros Vassaras tolerează intervenții dure, de cartonașul roșu, la care spune că de fapt trebuie acordate cartonașe galbene, cum s-a întâmplat și la duelul dintre Răzvan Onea și Florinel Coman, în Rapid-FCSB, scor 1-0.

Kyros Vassaras, făcut praf de Basarab Panduru după ultimele declarații

Kyros Vassaras a fost făcut praf de Basarab Panduru după ultimele declarații făcute de șeful CCA: Am înțeles din conferința de presă a domnului Vassaras că este în regulă să ne rupem picioarele pe terenul de fotbal, că nu pățim nimic.

ADVERTISEMENT

Eu nu am nevoie de 20.000 de euro, eu vin doar să-mi fac meseria aici. Eu mai bine tac din gură, nu mă pronunț la arbitraje, că nu mai înțeleg ce intensitate e. Nu știu dacă e intensitate mică, mare, n-am idee”.

„Cât a ţinut conferinţa aia? Trei ore? A încercat să nu spună adevărul, sub alte forme. Ce-a făcut la conferinţa aia şi cum a explicat cartonaşele roşii, nu îmi închipuiam vreodată că voi putea să aud aşa ceva de la CCA.

ADVERTISEMENT

S-a dat drumul la golăneală. La tălpi pe tendoane şi dup-aia venim şi spunem că intensitatea nu este de luat în calcul pentru un roşu. Nici măcar de galben nu era”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Dați, bă, pe tendoane!”

„Mingea era la Armaş, Irobiso pune piciorul aşa, într-o parte. Nu armă. Totală, nucleară, mondială. O pune şi direct pe tendon. Nici. Dacă nu e intensitate, daţi, bă, pe tendoane.

ADVERTISEMENT

Mai ales din primele minute, din primele cinci minute, că nu e nicio problemă. Asta am înţeles de la domnul Vassaras la acea mare conferinţă de presă”, a continuat Basarab Panduru.

„Dacă îmi dădea 20.000 de euro să comentez? Nu, nu am nevoie. El a cerut. Eu nu cer nimic. Eu le discut pentru că-mi fac meseria cum este mai bine”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

„Lumea spune că am ceva cu Rapid. Chiar nu am nimic cu Rapid, dar nu pot să spun că a fost doar de galben intrarea lui Onea”, a fost și reacția lui Florin Răducioiu.

ADVERTISEMENT