Sport

Mihai Stoica și Basarab Panduru, analiză cu note de la 1 la 10 pentru „tricolori” înainte de România – Belarus: „4,5 sau 5, cât să îi dai?”

Mihai Stoica și Basarab Panduru le-au dat calificative jucătorilor naționalei României la startul campaniei de calificare. Cine a primit cea mai mare notă.
28.03.2023 | 10:30
Mihai Stoica si Basarab Panduru analiza cu note de la 1 la 10 pentru tricolori inainte de Romania  Belarus 45 sau 5 cat sa ii dai
7 e nota cea mai mare primită de Nicolae Stanciu și Dennis Man. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica și Basarab Panduru au făcut o analiză inedită înainte de debutul echipei naționale a României în preliminariile Campionatului European.

Mihai Stoica și Basarab Panduru, note de la 1 la 10 pentru „tricolori” după Andorra – România 0-2

Mihai Stoica și Basarab Panduru, analiștii Orange Sport, au dat curs unei provocări inedite în timpul emisiunii dinaintea meciului Andorra – România. Cei doi au notat jucătorii lui Edi Iordănescu în funcție de valoarea fiecăruia raportată la contextul fotbalului mondial.

ADVERTISEMENT

Primul pe listă a fost Ionuț Radu. Managerul general al FCSB a comentat: „Radu este acum de 7 – 7,5. S-a dus acolo (n.r. la Auxerre) și i-a scos pe oamenii ăia de la retrogradare”, în timp ce Panduru a fost mai aspru: „Eu aș zice 6,5”.

Florin Niță a ajuns rezervă la naționala României, iar acest lucru a contat de asemenea în evaluarea sa. Mihai Stoica: „6. Vârsta nu mai este un criteriu la portari, dar are o perioadă prea lungă de inactivitate”. Basarab Panduru: „5”. Horațiu Moldovan a primit cele mai mici note dintre portari. MM: „5, e OK”,/ Panduru: „4,5 sau 5, cât să îi dai?”.

ADVERTISEMENT

Ce note a primit defensiva naționalei României

Andrei Rațiu a impresionat la naționala României încă de la primele meciuri, însă nu a făcut pasul spre un campionat mai puternic. Panduru: „Liga 2, joacă meci de meci, câte 30 de meciuri. Ce să-i dai pentru liga a doua din Spania? 5”, Mihai Stoica: „5”.

Radu Drăgușin a stârnit reacții diferite din partea lui Mihai Stoica și Basarab Panduru. Oficialul FCSB l-a caracterizat astfel: „Aș merge mai sus la Drăgușin, are o perioadă foarte bună și e la o echipă care va fi în Serie A. Aș zice nota 6,5. Are fizicul lui Van Dijk, fără nicio exagerare!”. Panduru a fost din nou mai sever: „6,5 mi se pare mult pentru liga a doua din Italia. Eu zic 5,5”.

ADVERTISEMENT

Apoi a venit rândul lui Cristi Manea. MM Stoica: „Îl văd ca pe Rațiu, cu alte calități, dar și deficiențe. Nota 5”, / Panduru: „Joacă titular, a dat vreo 3 goluri în ultimele meciuri, joacă și în sistem cu 5 fundași, și cu 4. Tot nota 5”. Ionuț Nedelcearu a fost judecat în aceeași notă. Panduru: „Nu mai scrie, îl are pe tricou (n.r. – nota 5), / MM: „Tot 5”.

Raul Opruț nu a impresionat nici el la debut: „5 cu semnul întrebării”

Raul Opruț a debutat la naționala României. MM: „Nu e la nivelul lui Rațiu. Dar pune 5 cu semnul întrebării”, / Panduru: „5, da. E început de campanie, suntem băieți buni”.

ADVERTISEMENT

Andrei Burcă n-a scăpat nici el de criticile lui Mihai Stoica: „A ajuns la echipa națională numai datorită seriozității. Îi crește brațul de la sezon la sezon. Eu zic 5,5”. Panduru însă e de altă părere: „Apreciez foarte mult creșterea lui, din fundaș stânga la Botoșani la ce a ajuns… I-aș da 6”.

Deian Sorescu nu a primit nici el o notă rea: „Eu cred că el este fundaș, are forță explozivă deosebită, dă foarte bine la poartă, centrează bine. E fundaș dreapta clar, în opinia mea. Eu zic 6”, a spus Mihai Stoica, în timp ce Basarab Panduru a declarat: „Îmi place spiritul lui, cu centrările nu știu cât de bine stă. L-am urmărit o dată și a dat o centrare bună din 10. I-aș da 5,5, poate spre 6”.

Analiza departamentului median al reprezentativei lui Edi Iordănescu

Tudor Băluță, jucătorul lui Gheorghe Hagi de la Farul, a „trecut și el clasa”. MM: „5”, / Panduru: „Tot 5, nu cred că trecem de 5”. Nici Denis Alibec, unul dintre cei mai în formă jucători români, nu a obținut o notă mai de Doamne Ajută. MM: „Putem da note pe competiție internă? I-aș da 6, să-l mai ridicăm puțin”, / Panduru: „Dacă-i dai pe ce a făcut în străinătate, e groasă. Te ia capul la ce a făcut prin Grecia, prin Turcia. Acum are un sezon bun, îmi place. E altruist, îmi place pentru echipă. I-aș da un 5,5”.

Mihai Stoica s-a abținut când a venit vorba de Alexandru Cicâldău: „Chiar nu știu”, / Panduru: „La Galatasaray nu a fost rău. Îi dăm 5, e fratele Cicâldău”.

Louis Munteanu este un jucător de perspectivă în opinia lui Meme: „Să facem o săgeată în sus la el și la Drăgușin, au potențial de creștere. Nu mai are aceeași influență ca înainte de accidentare. 5,25”, Panduru: „Aș vrea să se schimbe puțin, nu mi-a plăcut anul ăsta. Individualist, dar a făcut și meciuri bune. 5,5, poate să crească”.

Nicolae Stanciu, jucătorul României care a primit cea mai mare notă, alături de Dennis Man

Nicolae Stanciu este poate cel mai important jucător al naționalei în acest moment, iar Mihai Stoica și Basarab Panduru au ținut cont de acest lucru: „Am lucrat cu el. Nu îl văd de 8, nu a ajuns la un campionat de anvergura asta, dar nici sub 7 nu-l văd”, / „A dat goluri, 10-12 pe campionat, câștigă campionatul din China, s-au dat 10 milioane pe el. Mi-a plăcut întotdeauna de el, hai 7”.

Mihai Stoica i-a dat o notă de încurajare lui Darius Olaru: „Dacă Stanciu a fost 7, Darius Olaru e de 6,5 pentru mine”, / Panduru: „Pentru mine nu e de 6,5 anul ăsta. Aleargă mult, îți ia fața. 6”. 

Marius Marin a fost criticat de Mihai Stoica: „Mie-mi place atitudinea lui. A ajuns la echipa națională deși poate nu-l recomandau calitățile strict fotbalistice, dar inimă are. Îi dau un punct în plus pentru inimă, îl văd de 6”, Panduru: „5,5”.

Alexandru Dobre i-a băgat în ceață pe Mihai Stoica și Basarab Panduru: „Nu-l cunosc, cine este? Liniuță în dreptul lui”

Mihai Stoica a făcut un comentariu ironic la adresa lui Alexandru Dobre: „Nu-l cunosc, cine este? Liniuță în dreptul lui”, în timp ce Basarab Panduru s-a abținut și el.

Florin Tănase a fost criticat pentru plecarea sa în țările arabe de Mihai Stoica: „Și-a pierdut acolo statutul pe care-l avea la noi. 5,5”, / Panduru: „Pentru ce joacă acum, cu două goluri în campionat, i-aș da 5”. 

Dennis Man e una dintre cele mai mari speranțe ale suporterilor naționalei și a fost notat în concordanță. Panduru: „Mie-mi place Man, are mare calitate. I-aș da 6,5 sau 7”, / MM: „Eu nu văd echipa națională fără Man. La fel ca Pandi, 7”.

Olimpiu Moruțan a primit o critică surprinzătoare din partea lui Basarab Panduru: „Sezon bun, îmi place Moruțan. Mi se pare un copil trist, numai trist îl văd, cu fața tristă. 6”, / MM: „Mă bucur că e titular cu Andorra, e jucător de moral. Are cele mai bune cifre ale unui român în străinătate, iar Serie B este campionat foarte dificil. 6,5”.

Mihai Stoica și Basarab Panduru nu au căzut de acord în privința lui Octavian Popescu

Basarab Panduru „l-a ars” pe Octavian Popescu: „Pentru sezonul ăsta? 5,5”. Mihai Stoica însă i-a dat o notă uriașă: „7,5, că mă gândesc la perspectivele lui”.


  • 1,60 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „România marchează peste 1,5 goluri” la meciul România – Belarus

ADVERTISEMENT