Life

La 5 ani de la cununia cu Răzvan, Simona Gherghe a dat vestea: ”Nu am făcut mari organizări”

La 5 ani de la nunta cu Răzvan Săndulescu, Simona Gherghe a făcut o dezvăluire majoră. Ce a scos la iveală prezentatoarea tv.
08.07.2023 | 00:20
La 5 ani de la cununia cu Razvan Simona Gherghe a dat vestea Nu am facut mari organizari
La 5 ani de la cununia cu Răzvan Săndulescu, Simona Gherghe a făcut o dezvăluire majoră. Ce a scos la iveală prezentatoarea tv. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

La 5 ani de la cununia cu partenerul de viață, vedeta de la Antena 1 a dat vestea. Cunoscuta moderatoare a mărturisit că nu a făcut mari organizări, povestea de dragoste cu tatăl copiilor săi începând în urmă cu 10 ani.

La 5 ani de la nunta cu Răzvan Săndulescu, Simona Gherghe a făcut o dezvăluire majoră. Ce a scos la iveală prezentatoarea tv

La 5 ani de la nunta cu Răzvan Săndulescu, Simona Gherghe a făcut o dezvăluire majoră despre ziua specială în care a ajuns la altar. Ce a scos la iveală prezentatoarea tv despre clipa în care a fost cununată de preot.

ADVERTISEMENT

Renumita gazdă a emisiunii matrimoniale Mireasa a povestit cum au decurs lucrurile când a făcut ceremonia cu partenerul de viață alături de care a devenit mamă de două ori. Vedeta de la Antena 1 s-a bucurat din plin de aceste momente.

„5 ani de la cununia religioasă. Am aflat că i se spune nunta de lemn. Nu am făcut mari organizări, mai exact ne-a luat vreo două săptămâni să găsim un loc și să ne luăm o rochie și un costum. 

ADVERTISEMENT

Am avaut alături o mână de oameni, într-o zi cu soare, ploaie, dans în ploaie, curcubeu și iar soare”, a scris Simona Gherghe pe contul personal de Instagram. Vedeta a lăsat și o imagine de la cununia religioasă.

Prezentatoarea de la Antena 1 a primit numeroase aprecieri și comentarii de la cei care o urmăresc în social media. Frumoasa blondină a fost felicitată de foarte mulți oameni cu ocazia aniversării a 5 ani de la nuntă.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu, relație amoroasă

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au o relație amoroasă care durează de foarte multă vreme. Moderatoarea de la Mireasa și partenerul de viață au început să iasă împreună în urmă cu 10 ani și două luni.

De fapt, prima întâlnire a avut loc pe 6 mai 2013, vedeta precizând că este o zi istorică pentru ea, dovadă că a lăsat și cu această ocazie un mesaj în mediul virtual. „Practic, e prima atestare publică a relației noastre”, a subliniat blondina.

ADVERTISEMENT

„Se întâmpla acum fix 10 ani. Și de atunci, tot postăm”, a continuat Simona Gherghe postarea de pe Instagram în care anunța că povestea de dragoste cu soțul său, Răzvan Săndulescu, a împlinit un deceniu.

ADVERTISEMENT