Life

La Bravo, ai stil se vede tot! Bianca Rus și-a expus părțile intime la televizor

08.10.2020 | 09:38
La Bravo ai stil se vede tot Bianca Rus sia expus partile intime la televizor
Bianca Rus, apariție prea sexy la Bravo, ai stil. Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Scene demne de filmele pentru adulți la Bravo, ai stil Celebrities! Bianca Rus a apărut într-un body care a scos în evidență formele corpului său și nu a mai lăsat loc pentru imaginație nimănui!

Bianca Rus, show total la Bravo, ai stil

Cântăreața din Satu Mare a venit ”propusă”, cum îi place Ralucăi Bădulescu să spună atunci când vedetele apar sexy în emisiune și a reușit să ia două steluțe în ediția din 7 octombrie, singurul care a mustăcit când a văzut-o fiind Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Una din cele mai carismatice concurente din acest sezon cu vedete a defilat pe melodia Corinei, o altă artistă celebră din Satu Mare, despre care a spus că o admiră.

Momentul culminant al momentului ei a fost cel în care și-a desfăcut cămașa din denim și i s-a văzut corpul în toată splendoarea.

ADVERTISEMENT

Cu toate că Bia aproape că s-a dezbrăcat în platou nu a primit aprecierea preferatului ei, designerul Cătălin Botezatu: „Pentru mine un body cu adevărat frumos este un body din dantelă, cu un anumit croi. Ăsta e un body vulgar. Poate fi un body de scenă, deși mi se pare foarte decupat pentru scenă”.

Pentru unii sexy, pentru Botezatu extrem de vulgară

În timp ce Botezatu o critica, Bianca râdea, însă acesta nu a fost deranjat de chicotelile ei. „Nu mai purtați blugi din ăia tăiați, franjurați. Mi se par de o vulgaritate ieșită din comun. Toate sunt la fel, moda asta…”, a continuat Bote.

ADVERTISEMENT

„N-ai primit nicio provocare și cu toate astea ți-ai ales-o pe Corina. E greu de imitat Corina, însă tu ai prins vreo două-trei idei de bază. Îmi place mult curajul tău și, fie vorba între noi, odată ce am avut în viață un număr mare de kilograme și poți să arăți în felul ăla în body-ul ăla, eu mă îmbrăcam la fel”, a fost aprecierea Ralucăi Bădulescu.

Și Maurice Munteanu a comentat ținuta: „Ținuta nu că e urâtă, e deosebit de urâtă. Dar tu fetiță ești fenomenală!”.

ADVERTISEMENT