News

La ce nivel vrea să ducă Nicușor Dan salariul mediu în Capitală? ”38 de județe au avut o creștere mai mare decât București în ultima perioadă”

22.09.2020 | 00:24
La ce nivel vrea sa duca Nicusor Dan salariul mediu in Capitala 38 de judete au avut o crestere mai mare decat Bucuresti in ultima perioada
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan a precizat, luni seară, că în 38 de județe salariul a crescut mai mult decât București, în ultima perioadă.

Prezent la Realitatea Plus, candidatul dreptei a promis o renaștere a Capitalei. Dezamăgit de regresul semnalat în București, Nicușor Dan vrea să refacă mediul financiar și să ducă salariul mediu la 1400 de euro în următorii ani.

ADVERTISEMENT

Candidatul propus de PNL și USR-PLUS consideră că modul cum a fost gestionată capitala țării a înlăturat investitorii străini.

Nicușor Dan: Bucureștiul are un potențial extraordinar.

Nicușor Dan crede că orașul este ”o sinteză unică între orient și occident”. Din păcate, Capitală a fost controlată greșit până acum. Au primat combinațiile și afacerile necurate.

ADVERTISEMENT

”În această junglă fară reguli nu au venit marii investitori pentru că nu primează calitatea și proiectul pe termen lung. Primează cine obține mai repede și mai multe etaje,” a precizat Nicușor Dan.

Recent, candidatul dreptei la primărie a fost sub asediu, după dezvăluirile făcute de Dana Budeanu. Propunerea PSD, Gabriela Firea, n-a ezitat să-l atace cu fiecare ocazie.

ADVERTISEMENT

„Observ că oamenii de tip nou sunt mult mai murdari decât oamenii de tip vechi.” – Gabriela Firea.

”Şi pe de altă parte avem un uriaş aparat de propagandă care ne spune că Bucureştiul nu a dus-o niciodată mai bine şi niciodată nu a avansat mai mult. De fapt lupta este în nişte oameni care cred în nişte valori şi acest uriaş aparat de propagandă, care acum se bazează pe bani şi înainte de baza pe alte tipuri de forţe.

ADVERTISEMENT

Luptă de valori în care eu vreau ca fetiţei mele să nu i se spună că o panaramă este mare vedetă, da? Şi, din păcate, suntem cam la egalitate. Fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”, a declarat Dan.

ADVERTISEMENT