Simona Halep

La ce serial s-a uitat Simona Halep în izolare și ce turneu de tenis ar salva: „Acolo mă simt ca acasă!”

27.05.2020 | 17:16
La ce serial sa uitat Simona Halep in izolare si ce turneu de tenis ar salva Acolo ma simt ca acasa
La ce s-a uitat Simona Halep în izolare și ce turneu de tenis ar salva: „Acolo mă simt ca acasă!”. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a vorbit despre cum și-a petrecut timpul în izolare și despre turneul său favorit, unde se simte ca acasă.

Turneul preferat al Simonei Halep

Simona Halep a vorbit despre turneul său preferat din tenis și despre cum și-a petrecut timpul în izolare: Am petrecut perioada de izolare la București, alături de iubitul meu.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun produs de televiziune pe care l-am urmărit în ultima vreme este documentarul despre Michael Jordan. De pe 15 mai, am putut ieși puțin afară, a fost grozavă revenirea pe teren, mi-a lipsit foarte mult”.

„Aș salva de la anulare turneul de la Madrid dacă aș putea, pentru că l-am câștigat de două ori, iar patronul este român, așa că mereu mă simt ca acasă acolo. În această perioadă am învățat cum să-mi petrec zilele fără respect un program”, a mai spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Simona Halep își face o cramă la Ovidiu

Simona Halep a avut timp în autoizolarea la domiciliu să se gândească la cum să facă afaceri, iar campioana de la Wimbledon va face o cramă la Ovidiu, unde are de gând să-și deschidă și un hotel.

„Sunt mândru că cei mai buni sportivi din țara noastră fac investiții la noi în localitate”, a precizat George Scupra, primarul orașului Ovidiu, pentru focuspress.ro.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep și este bucuros pentru că românii o îndrăgesc atât de mult pe campioana de la Wimbledon: „Dacă ea poate să o facă, atunci putem și noi.

Știu că e doar un sport, dar uneori e mai mult de-atât pentru că murim și înviem din cauza rezultatelor din sport. Mă bucură foarte mult că România e atât de mândră de Simona”.

„România și Australia se aseamănă foarte mult din multe puncte de vedere. În Australia, ne simțim atât de departe, deconectați, și trebuie să călătorim atât de mult pentru a face ceva la nivel global. În România, chiar dacă e mult mai aproape, există o chestiune de mentalitate.

Când întrebi un român dacă poate face ceva, răspunsul este nu. Reacția naturală este ‘nu, nu putem face asta!’. Australienii sunt exact opusul. Chiar dacă nu putem face ceva, spunem că facem, măcar încercăm.

De aceea avem o conexiune atât de bună, eu și Simona. Prima ei emoție este nu. Aici avem o problemă. Eu sunt exact invers“, a mai spus australianul.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe data de 27 septembrie