Sport

La Dinamo e haos, dar Răzvan Zăvăleanu îi liniștește pe fani: ”Situația e sub control”. Ce spune despre salariul lui Dusan Uhrin

Ultimele evenimente de la Dinamo, care au dus la rezilierea contractului antrenorului Flavius Stoican, nu au afectat financiare clubul, anunță administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.
09.03.2022 | 18:33
La Dinamo e haos dar Razvan Zavaleanu ii linisteste pe fani Situatia e sub control Ce spune despre salariul lui Dusan Uhrin
Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Pentru un club aflat în insolvență orice eveniment care presupune implicații financiare, cum este cazul demiterii unui antrenor, poate afecta grav procesul de redresare aprobat de Tribunalul Comercial. Nu e cazul la Dinamo, dă asigurări Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo e mai aproape de retrogradare ca niciodată, dar oficialii spun că nu sunt probleme

Administratorul judiciar al clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, îi asigură pe fanii ”câinilor” că situația clubului este stabilă, în ciuda problemelor din ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Rezilierea contractului antrenorului Flavius Stoican, la presiunea suporterilor, nu a afectat financiar gruparea din Ștefan cel Mare.

”Nu au fost zile extraordinar de agitate. Problemele le luăm una câte una și să le rezolvăm. Nu ni le dorim, dar trebuie să le rezolvăm. Ne-am obișnuit cu aceste zile.

ADVERTISEMENT

Relația cu antrenorul Flavius Stoican s-a derulat foarte bine. Pe mine m-a impresionat. A tratat cu bărbăție și momentul când a venit și când a reziliat contractul.

Din punct de vedere financiar este o perioadă de stabilitate. Urmărim cu atenție activitatea clubului, facem eforturi de atragere a fondurilor, iar situația este sub control”, a explicat Răzvan Zăvăleanu, la Digisport.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu a menționat că și pretențiile financiare ale noului antrenor, Dusan Uhrin, sunt în limite rezonabile și că nu vor pune în pericol balanța economică a lui Dinamo. Cehul va conduce deseară primul antrenament, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

”Pretențiile domnului Dusan Uhrin au fost rezonabile. Nu e vorba de un salariu de 10.000 de euro pe lună, cum s-a speculat, deci nu va afecta bugetul.

ADVERTISEMENT

Grijile noastre vor începe când va trebuie să facem rost de bani pentru a achita datoriile de dinainte de intrarea în insolvență și este foarte greu să pui bani deoparte în aceste condiții”, a punctat Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT