Life

La mormântul mamei sale, băiețelul de trei ani a făcut un gest copleșitor: “Am salutat-o pe mami”

Băiețelul de trei ani a făcut un gest copleșitor la mormântul mamei sale. Întregul moment a fost filmat de bunica acestuia.
30.03.2024 | 16:35
La mormantul mamei sale baietelul de trei ani a facut un gest coplesitor Am salutato pe mami
Gestul făcut de un băiețel de trei ani la mormântul mamei sale. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un băiețel de numai trei ani a făcut un gest copleșitor la mormântul mamei sale. Bunica micuțului a surprins pe cameră tot ce s-a întâmplat, iar utilizatorii au fost emoționați.

Ce gest copleșitor a făcut băiețelul de trei ani la mormântul mamei sale

Pierderea mamei reprezintă o durere enormă pentru cineva, mai ales pentru un copil care trece prin asta la o vârstă fragedă. O bunică a filmat ce s-a întâmplat atunci când ea și nepotul său au mers la cimitir, la locul de veci al mamei micuțului.

ADVERTISEMENT

Femeia a publicat imaginile pe rețelele sociale. Acestea au strâns foarte multe comentarii de la utilizatori, care au fost impresionați de gestul micuțului.

Lochan, un băiețel din Nanaimo, Vancouver Island, Canada, a rămas orfan de mamă. Tatăl său și bunicii se ocupă acum de creșterea lui. Bunica maternă, Lisa Marshall, merge cu micuțul de multe ori la cimitir.

ADVERTISEMENT

Băiatul vizitează mormântul mamei sale și îi aduce adesea flori sau decorațiuni de grădină în culori vii. De Crăciun, bunica micuțului l-a adus pe acesta la cimitir și au decorat împreună locul de veci cu un brad de mici dimensiuni, pe care l-au împodobit, dar și cu alte ornamente.

La un moment dat, bunica l-a surprins pe nepotul ei în timp ce a făcut un gest emoționant. Acesta alerga pe alee, către locul de veci, acolo unde a petrecut câteva momente. După aceea, băiatul a mângâiat mormântul și a sărutat poza, apoi a plecat.

ADVERTISEMENT

“Am fost s-o salutăm pe mami la mormânt și să îi ducem flori de primăvară”, a scris bunica băiețelului în dreptul postării de pe Instagram. Imaginile i-au impresionat pe mulți.

De ce a murit mama micuțului

Lisa Marshall (48 de ani) și-a pierdut fiica, adică mama nepoțelului ei, atunci când aceasta avea doar 21 de ani. Tânăra se confrunta cu probleme psihice, după care și-a luat viața. Totul s-a întâmplat în 2022, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Tatăl și bunicii băiețelului ei încearcă să-i ofere acestuia tot ce are nevoie pentru a suplini lipsa mamei. Cu toate acestea, micuțul nu a uitat de cea care i-a dat viață, având în vedere că bunica lui are grijă să-l ducă regulat la cimitir.

Pe pagina sa, Lisa postează și imagini cu regretata ei fiică, de care îi este foarte dor. Femeia vrea să le arate oamenilor că nu este nimic greșit să sufere după pierderea celor dragi.

În plus, aceasta postează adesea momentele în care își duce nepotul la cimitir. Femeia postează și imagini din viața de zi cu zi a băiețelului, care și-a sărbătorit recent ziua de naștere.

ADVERTISEMENT
Tags: