Life

Durere fără margini pentru o cunoscută interpretă de muzică populară. Mama artistei s-a stins din viață. Ce cadou de adio îi face chiar în ziua înmormântării

Durere cumplită pentru o îndrăgită cântăreață de folclor. Mama sa a încetat din viață. I-a pregătit un cadou special în ziua înmormântării.
22.04.2023 | 19:56
Durere fara margini pentru o cunoscuta interpreta de muzica populara Mama artistei sa stins din viata Ce cadou de adio ii face chiar in ziua inmormantarii
Cantareata și-a pierdut și tatăl acum câțiva ani. Sursa foto: captură youtube
ADVERTISEMENT

O îndrăgită cântăreață de muzică populară trece prin momente cumplite. Mama ei a încetat din viață și i-a lăsat în suflet o durere nemărginită. Devastată, solista i-a pregătit un cadou special chiar în ziua în care a condus-o pe ultimul drum.

Cântăreață de muzică populară, în doliu. Mama ei a murit. Ce cadou i-a făcut pentru ultima oară

Interpreta de folclor Gabriela Nistor este în doliu. Ea și-a anunțat fanii, pe rețelele de socializare, că a rămas și fără mamă, după ce acum câțiva ani și-a pierdut și tatăl. Artista a descris-o în cele mai frumoase cuvinte pe cea care i-a dat naștere.

ADVERTISEMENT

Gabriela Nistor și-a înmormântat mama vineri, de Izvorul Tămăduirii, iar în memoria sa a lansat un nou cântec, ca un cadou pe care i l-a putut dărui pentru ultima dată. Cântăreața îi este recunoscătoare femeii pentru modul cum a educat-o și deja i s-a făcut dor de ea.

”MAMA MEA In ochii tai s-a oglindit toată existenta mea, privirea ta blândă m-a urmărit pretutindeni!!! M-ai învățat sa pasesc, m-ai învățat sa vorbesc, m-ai învățat sa iubesc, m-ai învățat sa dăruiesc, mi-ai dat har și puterea de a învinge.

ADVERTISEMENT

Pentru tot și toate îți mulțumesc din suflet!!! Dorul deja ma arde, MAMA MEA (…) O sa iti dăruiesc ultimul cadou care as putea sa ți-l mai ofer, doar atat mai pot, o melodie: CÂNTEC PENTRU MAMA MEA”, a scris Gabriela Nistor pe pagina sa de facebook.

Gabriela Nistor a avut o legătură specială cu părinții săi

În urmă cu 15 ani, Gabriela Nistor a rămas și fără tată. Ea a avut o legătură specială cu părinții și i-a iubit enorm, deoarece din puținul lor s-au zbătut să nu îi lipsească nimic. Singurul din familie pe care îl mai are acum alături este fratele ei.

ADVERTISEMENT

”Am crescut intr-o familie cu multa dragoste. Nu provin dintr-o familie de bogati. Am avut dragostea parinteasca si pot sa spun ca nu ne-a lipsit nimic, saracii, ei si-au dat silinta sa avem tot ce ne trebuie.

Tata a decedat, mama este cu mine, o iubesc din tot sufletul, nu mai stiu ca se fac pentru ea si ea pentru mine. 80% din viata si-a dedicat-o pentru mine.”, spunea Gabriela Nistor într-un interviu pentru regretatul cântăreț de folclor, Aurelian Preda.

ADVERTISEMENT

Gabriela Nistor este o cântăreață de muzică populară, născută în Sibiu, în 1971. Încă din copilărie și-a exprimat pasiunea pentru folclor și a urmat o școală specială, unde a studiat vioara și pianul tehnic. Mai târziu, a terminat ”Sociologie și Etnologie”, la  Facultatea de Științe.

De-a lungul carierei, Gabriela Nistor a lansat numeroase piese și albume. Unele dintre cele mai renumite albume ale sale sunt: ”Ăsta-i cântecul ce-mi place”, ”Astăzi cânt la lume multă”, ”Am plecat la colindat”, ”Ce frumoasă-i viața”, ”Sărbători cu bucurie”, ”Din Sibiu până-n Banat” sau ”Sărbători cu bucurie”, potrivit favorittv.ro

ADVERTISEMENT
Tags: