Life

La scurt timp după ce a anunțat divorțul de Simona, Ștefan Stan a făcut dezvăluirea: “Asta îmi doresc”

Ce a dezvăluit Ștefan Stan la scurt timp după ce a anunțat divorțul de soția sa, Simona. Ce își dorește cântărețul în legătură cu fetițele sale.
29.11.2023 | 13:37
La scurt timp dupa ce a anuntat divortul de Simona Stefan Stan a facut dezvaluirea Asta imi doresc
Ștefan Stan a divorțat de soția lui după patru ani de căsnicie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ștefan Stan a făcut noi declarații despre divorțul de soția sa, Simona, care s-a produs la patru ani după căsătorie și după opt ani de relație. Au fost multe zvonuri pe seama acestui subiect în ultimele luni, mai ales că Simona s-a mutat în Germania cu fetițele lor.

Ce își dorește Stefan Stan după ce a confirmat divorțul de soția sa

Îndrăgitul cântăreț a vorbit despre momentul când fetițele lui se vor întoarce în România. Mai exact, a mărturisit că i-ar plăcea să le vadă mai aproape de el, în țară, însă va lăsa totul la decizia lor. În prezent, are o relație la distanță cu copiii săi.

ADVERTISEMENT

”Cu siguranță! Asta îmi doresc! Am zis să-și trăiască copilăria acolo, în paralel cu veri petrecute în România și apoi dacă vor decide după școala generală, după ce vor face gimnaziul acolo, vor decide să vină în România, eu n-am nimic împotrivă”, a spus Șefan Stan pentru Antena Stars.

Chiar dacă nu este aproape de fetițe, Ștefan Stan încearcă să interacționeze cu ele prin intermediul rețelelor de socializare. De asemenea, o dată la două luni și jumătate sau trei merge în Germania pentru a le vizita și pentru a recupera din timpul lipsă.

ADVERTISEMENT

”Fetele mele fiind în Germania, eu fiind în România, am învățat să joc de-a v-ați ascunselea pe telefon, pe video call, am învățat să fac prinselea, să povestim despre grădiniță, despre ce ne supără bunica și tot felul de lucruri de astea.

E destul de dificil, doar că o dată la două luni jumătate, trei merg în Germania și le văd, stau câteva săptămâni cu ele și mă bucur de copilărie”, a mai dezvăluit cântărețul despre fiicele sale cu Simona.

ADVERTISEMENT

Ștefan Stan, divorțat de un an de soția sa

Ștefan Stan a divorțat în secret. Despărțirea a avut loc anul trecut și nimeni din spațiul public nu a știut despre această situație. De altfel, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Simona, menține cu ea o prietenie de dragul copiilor.

Referitor la motivul care a dus la ruptura căsniciei, Ștefan Stan a preferat să păstreze discreția pe care a avut-o și în ultimele luni. A spus doar că ”lucrurile s-au schimbat radical” în mariaj, semn că sentimentele de la început au dispărut.

ADVERTISEMENT

”Un an foarte tumultuos, în familie lucrurile s-au mai schimbat un pic, nu vreau să vorbesc despre asta. Lucrurile s-au schimbat radical. Suntem bine, suntem fericit și prieteni, ne ocupăm de cele două fete. Există înțelegere. Copiii sunt prioritari. Suntem prieteni foarte buni. Înainte de a fi soț și soție am fost prieteni foarte buni.

Cele două fete sunt rodul iubirii noastre, îmi doresc copiii să crească într-o armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu. Încerc să fac tot posibilul să fie bine”, a mai explicat artistul.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
Se întâmplă în România: au ”ras” arena pentru a construi alta, de 100...
Se întâmplă în România: au ”ras” arena pentru a construi alta, de 100 de milioane €, dar au avut parte de o mare surpriză
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Rețeta de clătite recomandată de Mihaela Bilic. Cât trebuie lăsat aluatul la odihnit
Rețeta de clătite recomandată de Mihaela Bilic. Cât trebuie lăsat aluatul la odihnit
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde