Life

La scurt timp după ce a anunțat divorțul de Simona, Ștefan Stan a făcut dezvăluirea: “Asta îmi doresc”

Ce a dezvăluit Ștefan Stan la scurt timp după ce a anunțat divorțul de soția sa, Simona. Ce își dorește cântărețul în legătură cu fetițele sale.
29.11.2023 | 13:37
La scurt timp dupa ce a anuntat divortul de Simona Stefan Stan a facut dezvaluirea Asta imi doresc
Ștefan Stan a divorțat de soția lui după patru ani de căsnicie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ștefan Stan a făcut noi declarații despre divorțul de soția sa, Simona, care s-a produs la patru ani după căsătorie și după opt ani de relație. Au fost multe zvonuri pe seama acestui subiect în ultimele luni, mai ales că Simona s-a mutat în Germania cu fetițele lor.

Ce își dorește Stefan Stan după ce a confirmat divorțul de soția sa

Îndrăgitul cântăreț a vorbit despre momentul când fetițele lui se vor întoarce în România. Mai exact, a mărturisit că i-ar plăcea să le vadă mai aproape de el, în țară, însă va lăsa totul la decizia lor. În prezent, are o relație la distanță cu copiii săi.

ADVERTISEMENT

”Cu siguranță! Asta îmi doresc! Am zis să-și trăiască copilăria acolo, în paralel cu veri petrecute în România și apoi dacă vor decide după școala generală, după ce vor face gimnaziul acolo, vor decide să vină în România, eu n-am nimic împotrivă”, a spus Șefan Stan pentru Antena Stars.

Chiar dacă nu este aproape de fetițe, Ștefan Stan încearcă să interacționeze cu ele prin intermediul rețelelor de socializare. De asemenea, o dată la două luni și jumătate sau trei merge în Germania pentru a le vizita și pentru a recupera din timpul lipsă.

ADVERTISEMENT

”Fetele mele fiind în Germania, eu fiind în România, am învățat să joc de-a v-ați ascunselea pe telefon, pe video call, am învățat să fac prinselea, să povestim despre grădiniță, despre ce ne supără bunica și tot felul de lucruri de astea.

E destul de dificil, doar că o dată la două luni jumătate, trei merg în Germania și le văd, stau câteva săptămâni cu ele și mă bucur de copilărie”, a mai dezvăluit cântărețul despre fiicele sale cu Simona.

ADVERTISEMENT

Ștefan Stan, divorțat de un an de soția sa

Ștefan Stan a divorțat în secret. Despărțirea a avut loc anul trecut și nimeni din spațiul public nu a știut despre această situație. De altfel, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Simona, menține cu ea o prietenie de dragul copiilor.

Referitor la motivul care a dus la ruptura căsniciei, Ștefan Stan a preferat să păstreze discreția pe care a avut-o și în ultimele luni. A spus doar că ”lucrurile s-au schimbat radical” în mariaj, semn că sentimentele de la început au dispărut.

ADVERTISEMENT

”Un an foarte tumultuos, în familie lucrurile s-au mai schimbat un pic, nu vreau să vorbesc despre asta. Lucrurile s-au schimbat radical. Suntem bine, suntem fericit și prieteni, ne ocupăm de cele două fete. Există înțelegere. Copiii sunt prioritari. Suntem prieteni foarte buni. Înainte de a fi soț și soție am fost prieteni foarte buni.

Cele două fete sunt rodul iubirii noastre, îmi doresc copiii să crească într-o armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu. Încerc să fac tot posibilul să fie bine”, a mai explicat artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: