Life

La un an de la nunta cu Ilinca, George Simion a făcut anunțul: “Putem să începem să ne gândim…”

George Simion, anunț la un an de la nunta cu Ilinca. Ce își doresc politicianul și partenera sa de viață în viitorul apropiat.
28.08.2023 | 16:15
La un an de la nunta cu Ilinca George Simion a facut anuntul Putem sa incepem sa ne gandim
George Simion și Ilinca au împlinit un an de la nuntă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Simion și Ilinca au împlinit un an de când au făcut nunta, iar politicianul a făcut anunțul. Cei doi se bucură de căsnicia lor și iau în calcul să devină părinți în viitorul apropiat.

George Simion a făcut anunțul, la un an de la nunta cu Ilinca. Ce își dorește politicianul

Liderul AUR și soția sa, Ilinca, au sărbătorit, pe 27 august, un an de când s-au căsătorit. Cei doi au făcut o nuntă mare, iar la eveniment au venit mii de români.

ADVERTISEMENT

La un an de la marele eveniment din viața lor, George Simion a postat un mesaj emoționant, în care a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are cu partenera sa de viață.

Politicianul a spus că este foarte fericit alături de soția lui și că amândoi își doresc foarte mult să aibă copii în viitorul apropiat. De altfel, cea mai mare dorință a liderului AUR este să devină tată.

ADVERTISEMENT

“Tot noi, în aceleași haine, la un an de la nuntă. Cu voi alături, întăriți de trecut, ancorați în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice”, a scris George Simion pe Instagram, în dreptul unei imagini cu soția sa.

George Simion vrea să aibă mulți copii

La puțin timp după nunta cu Ilinca, George Simion a declarat că își dorește ca totul să meargă bine în căsnicia lor și să devină părinți, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Politicianul își dorește să aibă mulți copii cu partenera sa, după cum a spus după ce au devenit soț și soție. Acesta spera să le dea oamenilor vești bune cât mai curând.

“Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil.

ADVERTISEMENT

Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, a spus George Simion la România TV.

ADVERTISEMENT