Fotbal intern

Dan Petrescu l-a pus la zid pe Lacina Traore. „Dacă mai comentezi, poți să-ți cauți echipă!” EXCLUSIV

12.02.2020 | 18:45
Dan Petrescu la pus la zid pe Lacina Traore Daca mai comentezi poti sati cauti echipa EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Lacina Traore, 29 de ani, nu mai este printre preferații lui Dan Petrescu după revenirea din stagiul de pregătire din Spania. Atacantul ivorian a creat probleme la antrenamente și a fost atenționat dur de antrenor.

FANATIK a aflat că Petrescu nu i-a mai suportat stilul superficial de pregătire din ultima perioadă și i-a transmis fără menajamente că poate și pleca dacă nu se schimbă!

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, mesaj dur pentru Lacina Traore: „Dacă mai comentezi, poți să-ți cauți echipă!”

Dan Petrescu este un tip care nu lasă aproape deloc biciul din mână mai ales în această perioadă dificilă a sezonului. Și chiar dacă în avanposturi nu stă foarte bine, l-a pus la zid pe Lacina Traore.

Ivorianul este schimbat vizibil față de perioada din toamnă, când era dispus să facă orice pentru ca „tata Petrescu” să-l ia înapoi la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, atacantul a avut mai multe momente în care nu s-a antrenat așa cum dorește Petrescu, la intensitatea așteptată. Mai mult, ar fi și comentat în auzul tuturor unele decizii ale staff-ului tehnic.

A fost momentul în care Dan Petrescu a pus rapid lucrurile la punct și i-a transmis atacantului de 2,03 metri un mesaj care nu lasă loc de întors: „Dacă mai comentezi, poți să-ți cauți echipă!”

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nici nu l-a inclus în lotul de 18 pentru meciurile cu FCSB și Gaz Metan Mediaș, dar îl are pe lista UEFA pentru Sevilla!

Iar supărarea lui Petrescu nu s-a oprit aici. De la reluarea sezonului, CFR Cluj a disputat două meciuri în Casa Pariurilor Liga 1 (1-0 cu FCSB și 0-0 la Mediaș), dar la niciuna dintre partide Lacina Traore nu a prins lotul!

„Bursucul” trebuie să negocieze bine momentul, pentru că, teoretic, are nevoie de Traore pentru dubla cu Sevilla, ivorianul fiind pe lista de Europa. Listă pe care nu e George Țucudean, încă în recuperare de potențial fizic după pauza lungă din a doua parte a anului 2019.

ADVERTISEMENT

E de așteptat ca vineri, 14 februarie, contra Viitorului, Petrescu să mizeze și pe Traore, eventual ca să-i dea ceva încredere, pentru că următorul meci este turul din Gruia cu spaniolii. FANATIK a aflat că nici Traore nu a stat cu mâinile în sân după ce antrenorul l-a criticat și deja sondează piața pentru un transfer, o variantă pentru el apărând în ultimele zile din Kazahstan.

  • 9 meciuri, 2 goluri și 2 assist-uri este bilanțul lui Lacina Traore în acest sezon la CFR Cluj
  • 6 milioane de euro este suma pentru care CFR Cluj l-a vândut, în februarie 2011, pe Traore la Kuban Krasnodar. Atacantul s-a întors gratis în Gruia în august anul trecut

 

ADVERTISEMENT