Dan Petrescu l-a pus la zid pe Lacina Traore. „Dacă mai comentezi, poți să-ți cauți echipă!” EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste   
în CFR Cluj
12/02/2020, 18:45
Dan Petrescu l-a pus la zid pe Lacina Traore. „Dacă mai comentezi, poți să-ți cauți echipă!” EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Lacina Traore in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Celtic, in ultima runda a Grupei E a Ligii Europa, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, joi, 12 decembrie 2019. ©FOTO:Flaviu Buboi/Sport Pictures

Lacina Traore, 29 de ani, nu mai este printre preferații lui Dan Petrescu după revenirea din stagiul de pregătire din Spania. Atacantul ivorian a creat probleme la antrenamente și a fost atenționat dur de antrenor.

FANATIK a aflat că Petrescu nu i-a mai suportat stilul superficial de pregătire din ultima perioadă și i-a transmis fără menajamente că poate și pleca dacă nu se schimbă!

Dan Petrescu, mesaj dur pentru Lacina Traore: „Dacă mai comentezi, poți să-ți cauți echipă!”

Dan Petrescu este un tip care nu lasă aproape deloc biciul din mână mai ales în această perioadă dificilă a sezonului. Și chiar dacă în avanposturi nu stă foarte bine, l-a pus la zid pe Lacina Traore.

Ivorianul este schimbat vizibil față de perioada din toamnă, când era dispus să facă orice pentru ca „tata Petrescu” să-l ia înapoi la CFR Cluj.

Din informațiile FANATIK, atacantul a avut mai multe momente în care nu s-a antrenat așa cum dorește Petrescu, la intensitatea așteptată. Mai mult, ar fi și comentat în auzul tuturor unele decizii ale staff-ului tehnic.

A fost momentul în care Dan Petrescu a pus rapid lucrurile la punct și i-a transmis atacantului de 2,03 metri un mesaj care nu lasă loc de întors: „Dacă mai comentezi, poți să-ți cauți echipă!”

Dan Petrescu nici nu l-a inclus în lotul de 18 pentru meciurile cu FCSB și Gaz Metan Mediaș, dar îl are pe lista UEFA pentru Sevilla!

Iar supărarea lui Petrescu nu s-a oprit aici. De la reluarea sezonului, CFR Cluj a disputat două meciuri în Casa Pariurilor Liga 1 (1-0 cu FCSB și 0-0 la Mediaș), dar la niciuna dintre partide Lacina Traore nu a prins lotul!

„Bursucul” trebuie să negocieze bine momentul, pentru că, teoretic, are nevoie de Traore pentru dubla cu Sevilla, ivorianul fiind pe lista de Europa. Listă pe care nu e George Țucudean, încă în recuperare de potențial fizic după pauza lungă din a doua parte a anului 2019.

E de așteptat ca vineri, 14 februarie, contra Viitorului, Petrescu să mizeze și pe Traore, eventual ca să-i dea ceva încredere, pentru că următorul meci este turul din Gruia cu spaniolii. FANATIK a aflat că nici Traore nu a stat cu mâinile în sân după ce antrenorul l-a criticat și deja sondează piața pentru un transfer, o variantă pentru el apărând în ultimele zile din Kazahstan.

  • 9 meciuri, 2 goluri și 2 assist-uri este bilanțul lui Lacina Traore în acest sezon la CFR Cluj
  • 6 milioane de euro este suma pentru care CFR Cluj l-a vândut, în februarie 2011, pe Traore la Kuban Krasnodar. Atacantul s-a întors gratis în Gruia în august anul trecut

 

Închide ×