Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dușmanul lui Adi Mutu de la CFR Cluj l-a dat pe spate pe Sorin Cârțu: „A fost cheia echipei”

Sorin Cârțu e fanul jucătorului care s-a certat cu Adi Mutu. „Sorinaccio” a rămas impresionat de evoluția sa în U Craiova - CFR Cluj 0-1
28.04.2024 | 09:09
Dusmanul lui Adi Mutu de la CFR Cluj la dat pe spate pe Sorin Cartu A fost cheia echipei
Fotbalistii clujeni printre care Razvan Sergiu Sava, Panagiotis Tachtsidis si Karlo Muhar se incurajeaza inaintea meciului de fotbal dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, contand pentru Play off-ul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, joi 25 aprilie 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Panagiotis Tachtsidis s-a certat cu Adi Mutu la CFR Cluj, iar conflictul dintre cei doi a continuat și după plecarea „Briliantului” din Gruia. Cu toate acestea, grecul i-a luat ochii lui Sorin Cârțu în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1.

Panagiotis Tachtsidis l-a cucerit pe Sorin Cârțu. Grecul e în conflict cu Adi Mutu

CFR Cluj a câștigat la Craiova, scor 1-0, și a reintrat în cursa pentru locul 2. Ardelenii sunt pe locul 4, cu 34 de puncte, la fel ca oltenii și cu unul mai puțin decât Farul Constanța. Cârțu e de părere că victoria i se datorează în principal grecului Tachtsidis.

ADVERTISEMENT

„Eu am văzut o echipă matură în timpul jocului la CFR. Bine, au avut niște rezultate, ba că pierd cu Corvinul, ba că pierd 1-5, când bați la Rapid… Totuși, maturitatea unor jucători s-a văzut aseară.

Și m-aș referi aici mai ales la Tachtsidis și la Muhar, care din punctul meu de vedere au fost cheia conducerii jocului de către CFR. Au dominat axul central, au și blocat toți axul central.

ADVERTISEMENT

Nu cred că am avut vreun șut din afara careului de 16 metri. Au fost niște situații pe care am vrut să le creăm, dar de fiecare dată au venit și au blocat foarte bine. Axul central mi s-a părut dominant la CFR și au câștigat lupta cu noi la centrul terenului, cu Crețu și cu Anzor.

Și Deac a fost bun. În repriza a doua a ratat o ocazie mare, tot așa, pe o pasă din asta de mare calitate a lui Tachtsidis”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Panagiotis Tachtsidis, atac frontal la Adi Mutu

După meci, fotbalistul elen i-a dat replica fostului său antrenor, Adi Mutu. „Nu știu ce a spus despre mine acest tip (n.r. – Adi Mutu), nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 0-4, a lăsat echipa și a plecat. Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze. Când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupți alături de echipă, nu să pleci.

Nu cred că voi rămâne la acest club, deoarece nu cred că mă doresc. Mai am câteva jocuri la acest club, voi da 100% în teren, după care vedem ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Toți au spus că sunt terminat, că nu mai joc nimic, dar le-am arătat tuturor că am dat totul în fiecare meci și le-am demonstrat că sunt un jucător de mare calitate”, a declarat grecul, după Craiova – CFR 0-1.

Sorin Cartu, ANALIZA LA SANGE dupa U Craiova - CFR Cluj 0-1 | UNDE S-A DECIS derby-ul din Banier

ADVERTISEMENT
Tags: