Life

Lacrimi la Chefi la Cuțite. O concurentă a izbucnit în plâns. Ce i-a spus Florin Dumitrescu

O concurentă a izbucnit în plâns în ediția 11 de la Chefi la Cuțite sezonul 12. Florin Dumitrescu a fost cel care a bulversat-o complet.
18.09.2023 | 23:10
Lacrimi la Chefi la Cutite O concurenta a izbucnit in plans Ce ia spus Florin Dumitrescu
O concurentă a izbucnit în plâns la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lacrimi în ediția 11 de la Chefi la Cuțite sezonul 12. O concurentă ajunsă în platoul de la Antena 1 a fost sensibilizată de Florin Dumitrescu. Juratul i-a pus o întrebare care a bulversat-o total.

O concurentă a izbucnit în plâns la Chefi la Cuțite

Chefi la Cuțite sezonul 12 s-a dovedit a fi destul de interesant până acum. Au existat invitați surpriză, dar și concurenți cu povești emoționante de viață. Așa s-a întâmplat și în ediția cu numărul 11.

ADVERTISEMENT

Ramona Chelaru, o tânără în vârstă de 28 de ani din Giroc, a venit la Chefi la Cuțite. A vrut să îi impresioneze pe jurați cu preparatele sale, însă se pare că un subiect sensibil din viața ei a fost atins întâmplător.

Florin Dumitrescu a fost cel care a vrut să o cunoască mai bine pe concurentă. Fără să își dea seama însă, acesta a făcut-o pe Ramona Chelaru să izbucnească în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la Cuțite a vrut să afle dacă aceasta are copii. Cu lacrimi în ochi, concurenta a dezvăluit că își dorește foarte mult să devină mamă, însă a pierdut o sarcină anul trecut.

Ce i-a spus Florin Dumitrescu

„Nu am copii, din păcate am pierdut chiar anul trecut o sarcină. Eu zic că se va întâmpla”, a zis ea cu lacrimi în ochi. Mai apoi, Florin Dumitrescu a încercat să își ceară scuze că a deschis subiectul.

ADVERTISEMENT

„Îmi cer scuze că am deschis subiectul ăsta, chiar a fost o întâmplare. Îmi pare rău”, a spus juratul Chefi la Cuțite. Ulterior, Ramona Chelaru a dezvăluit cât de mult a ajutat-o pasiunea pentru gătit în această perioadă.

Concurenta susține că își dorește enorm să aibă un copii. După ce a pierdut sarcina însă, munca din bucătărie a ținut-o departe de alte gânduri și a ajutat-o să își revină. Acum, aceasta speră în continuare ca Dumnezeu să o ajute.

ADVERTISEMENT

„Faptul că am gătit foarte mult în acea perioadă și că am avut foarte multe comenzi m-a ajutat foarte mult să trec peste. E foarte greu, când îți dorești din suflet…Sperăm că bunul Dumnezeu să dea să fie bine, să se întâmple anul acesta”, a spus concurenta la testimonial.

A reușit Ramona Chelaru să îi impresioneze pe cei trei jurați? Concurenta a gătit o rețetă de mușchi de vită cu hribi sote și piure de cartofi cu trufe, iar în final a primit trei cuțite. 

ADVERTISEMENT