Life

Lacrimi la Ferma. Momentul care i-a făcut pe concurenți să plângă în hohote

07.10.2020 | 08:13
Lacrimi la Ferma Momentul care ia facut pe concurenti sa planga in hohote
ADVERTISEMENT

Echipa bandiților a trecut prin momente emoționante în ultima ediție a emisiunii „Ferma. Orășeni vs Săteni”. Ei au avut de dus la bun sfârșit un antrenament extenuant, care i-a solicitat fizic, iar la sfârșitul căruia, câștigătorul avea să primească un mic dejun copios.

Cristi le-a făcut o surpriză concurenților și, la finalul probelor dificile, toți au primit o recompensă. Acesta a constat în mâncare, shaorma mai exact. Reacțiile celor 3 bandiți au fost impresionante. Ei nu și-au putut stăpânii entuziasmul și au plâns în hohote de fericire.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost surprinzător și emoționant pentru concurenți pentru că știau de la început că doar câștigătorul probelor va avea parte de o masă îmbelșugată, iar când toți au primit mâncare, au fost în culmea fericirii și au dat frâu liber emoțiilor.

Lacrimi de fericire la Ferma. Concurenții au fost copleșiți

Câștigătorul a fost Gabi, el a fost primul care a primit recompensa. Ulterior, el a declarat că nu i-a adus prea mare bucurie doar la gândul că cele două colege ale sale nu au ce mânca: „nu m-am bucurat, știi de ce? Nu pot eu să mănânc și altul să se uite. Noi aveam o felie de pâine și o împărțeam în 5. Eu nu am trăit în lux și opulență”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Atât Viviana, cât și Giulia au fost fericite pentru colegul lor și au povestit că el dorește întotdeaua să împartă mâncarea cu ceilalți. Această situație nu a făcut exceptie, Gabi insistând să le dea și coechipierelor din porția lui.

Organizatorii le-au luat pe neașteptate pe fete. Cristi a spus că ”mi-ați plăcut foarte tare toți și vreau să-mi arăt fecicirea asta” și le-a rugat să deschidă cutia care conținea și porțiile lor de mâncare.

ADVERTISEMENT

Clipele care au urmat au fost copleșitoare pentru concurente și înduioșătoare pentru audiență. Larimile de fericire ale celor două au izbucnit abundent, iar ele au spus că e un moment unic pe care nu au crezut că o să-l trăiască.„Nu am crezut vreodată în viața mea că o să plâng în hotote pentru că primesc mâncare. (…) Bucurie mai mare nu am avut de când sunt în proiectul ăsta!”, a spus Viviana

Giulia de la Ferma
Giulia de la Ferma plângând în hotote
Sursa foto: Captură Instagram

„În viața mea am avut tot ce-mi doream, dar nu credeam că o să mă bucur așa de mult să primesc ceva de mâncare. Nu mi-a venit să cred! Voi nu vă dați seama de unde vin eu!” a povestit Giulia, plângând în hohote.

ADVERTISEMENT

Și Mihaela Rădulescu a fost mișcată de acest episod, ea a postat pe rețelele de socializare un filmuleț cu întâmplările respective și a deschis întâmplarea ca fiind o lecție de viață: „așa bună-i lecția asta…, pentru oricine. Da, bandiții au plâns când au primit recompensa după antrenamentul dur cu @cristibozgann . Recompensa era… o shaorma. Și uite așa înveți al naibii de bine să prețuiești ce câștigi, mai ales când n-ai de nici unele. Și au câștigat cu sudoare și chin fiecare gram din shaorma aia. Congrats, bandiților!”, se arată pe contul de Instagram al vedetei.

ADVERTISEMENT