Life

Mihaela Rădulescu, ipostaze indecente la Ferma! Ce detaliu neașteptat a ieșit la iveală

01.10.2020 | 22:39
Mihaela Radulescu ipostaze indecente la Ferma Ce detaliu neasteptat a iesit la iveala
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu s-a afișat în cadrul emisiunii “Ferma: Orășeni vs. Săteni” într-o ipostază care i-a lăsat mască pe concurenți. Vedeta s-a îmbrăcat indecent, iar un detaliu mult prea intim a ieșit la iveală.

Prezentatoarea a vrut să arate bine cu rochia ei neagră cu imprimeu floral, însă nu a făcut decât să stârnească imaginația concurenților de sex masculin, după cum relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a fost deranjată de privirile acestora și a continuat să-și etaleze această parte a corpului cu ajutorul rochiei spectaculoase. Imaginea pe care le-a oferit-o participanților emisiunii este una de neuitat!

Mihaela Rădulescu, ipostaze indecente la Ferma! Ce a ieșit la iveală

Mihaela Rădulescu a vrut să fie cât mai aranjată, însă a sfârșit prin a le oferi concurenților emisiunii “Ferma: Orășeni vs. Săteni” o priveliște de excepție. Rochia cu flori i-a scos în evidență sânii mai mult decât ar fi vrut.

ADVERTISEMENT

Decolteul imens al rochiei a fost bomba din emisiune, mai ales pentru concurenții bărbați. Bruneta și-a etalat sânii, iar colegii ei au fost uimiți de această apariție indecentă.

De altfel, Mihaela a postat o fotografie provocatoare și pe contul ei de Instagram, iar fanii au putut admira în voie decolteul uriaș pe care l-a afișat, nu doar concurenții.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu pregătea întrebările incomode adresate participanților la concurs, care au stârnit multe controverse în cadrul show-ului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cat de sincer poti raspunde la o intrebare incomoda, mai ales in vazul lumii ? Cat de mult iti asumi ce gandesti ? Cat ranesti cand spui un adevar sec ? Niste raspunsuri… diseara, la @fermaprotv @protv_romania #testuladevarului #calaferma ????

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) pe

 

Superba brunetă este o personalitate marcantă a showbiz-ului românesc, având o carieră de peste două decenii în televiziune. Deși acum duce o viață de vis, la care mulți visează, Mihaela Rădulescu nu a avut mereu parte de succes.

ADVERTISEMENT

Pe vremea când era studentă, vedeta a mărturisit că avea nevoie de un job ca să se întrețină și a abordat ceva neobișnuit pentru o femeie. Mai exact, Mihaela a fost taximetrist. Cu toate acestea, nu este stânjenită de munca ei, pentru că succesul nu vine imediat.

S-a făcut remarcată cu ajutorul emisiunii “Duminica în familie”, unde și-a câștigat o mare parte din publicul care o apreciază.

ADVERTISEMENT