News

Lacrimi și durere în Timișoara. Părinții studentei ucise și-au luat fata acasă în sicriu, de la IML

Lacrimi și durere luni, la orele dimineții, la IML, acolo unde părinții studentei ucise și-au luat fata acasă în sicriu. Au fost prezenți și colegii Andreei.
25.03.2024 | 11:06
Lacrimi si durere in Timisoara Parintii studentei ucise siau luat fata acasa in sicriu de la IML
Lacrimi și durere în Timișoara, la IML: părinții studentei ucise și-au luat fata acasă în sicriu. Sursa foto: TeleNova.ro / OpiniaTimișoarei.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost momente sfâșietoare, luni dimineața, la sediul IML din Timișoara, acolo unde, într-o mare de lacrimi și durere, părinții studentei ucise și-au luat fata acasă în sicriu.

Lacrimi și durere în Timișoara, la IML: părinții studentei ucise și-au luat fata acasă în sicriu

În această dimineață, zeci de colegi ai Andreei Morega, studenta la Medicină care a fost ucisă de iubit, s-au adunat la Serviciul de Medicină Legală din Timișoara.

ADVERTISEMENT

Aici, părinții tinerei originare din Padeș, județul Gorj, s-au prezentat pentru a-și lua acasă fata, în sicriu. Toți cei prezenți, cu ochii în lacrimi, au aprins lumânări și s-au rugat pentru sufletul Andreei, notează Opinia Timișoarei.

În continuare, colegii celor doi iubiți sunt în stare de șoc. Ei încă nu își explica tragedia care a avut loc vineri. Studenta la Medicină a sfârșit la numai 21 de ani într-un apartament din Timișoara. Aici, iubitul ei a ucis-o cu zeci de lovituri de cuțit după o criză de gelozie.

ADVERTISEMENT

Conform raportului medicilor legiști, tânăra a fost ucisă cu 31 de lovituri de cuțit. Ea a încercat să se apere până în ultimul moment. Iubitul victimei, Mirel Dragomir, tot 21 de ani, este și el student în anul 3 la Medicină și Teologie.

La audieri, în fața anchetatorilor, agresorul și-a recunoscut fapta extrem de gravă. A povestit celor de la poliție că a recurs la acest gest în urma unui conflict spontan între el și iubita sa.

ADVERTISEMENT

Descoperirea macabră a fost făcută de verișoara și sora criminalului. Ele au mers în una din camere, însă ușa era blocată. Au forțat clanța iar când au deschis ușa au văzut-o pe tânăra de 21 de ani. Fără suflare, Andreea era întinsă pe pat și cu pete de sânge pe bluză. Au sunat rapid la 112.

Criminalul care a șocat România, plasat în arest la Timiș

Cazul din vestul țării a fost unul cutremurător. Astfel, până și anchetatorii au rămas șocați de cruzimea cu care bărbatul a lovit-o pe tânăra din Gorj. După crimă, acesta a încercat să îi ascundă rănile din jurul gâtului.

ADVERTISEMENT

În urma gestului său, băiatul a fost identificat rapid. De sâmbătă, 23 martie, a fost reținut. Ulterior, judecătorii au decis plasarea sa în arest preventiv, sub acuzația de omor. În prezent, tânărul se află în Centrul de Reținere și Arestarea Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT