News

Cine este Mirel, tânărul care a ucis-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Motivul crimei înfiorătoare

Principalul suspect în cazul uciderii studentei din Timișoara se numește Mirel Dragomir și are 21 de ani. Tânărul și-a recunoscut fapta
23.03.2024 | 21:56
Cine este Mirel tanarul care a uciso pe Andreea studenta din Timisoara Motivul crimei infioratoare
Mirel Dragomir este principalul suspect în cazul crimei de la Timișoara Sursa foto: Facebook via Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Mirel Dragomir este din Caraș-Severin și este student la Medicină și Teologie. Acesta și-a ucis iubita, pentru că tânăra i-ar fi spus că vrea să pună capăt relației.

Mirel, tânărul care a ucis-o pe Andreea, studenta din Timișoara

Anchetatorii iau în calcul gelozia ca motiv al cumplitei crime care a avut loc vineri seara în Timișoara. După ce a ucis-o, bărbatul a plecat din apartament ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

ADVERTISEMENT

Victima, Andreea, avea doar 21 de ani și era studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara. Era într-o relație cu cel care i-a pus capăt zilelor de aproximativ un an.

Student și el la Medicină, Mirel urma în paralel și cursurile la Facultatea de Teologie. Potrivit primelor informații, citate de Antena 3 CNN, vineri, 22 martie, cei doi s-au întors împreună de la facultate. După ce au ajuns acasă, fata i-ar fi spus că vrea să se despartă.

ADVERTISEMENT

Între cei doi a izbucnit o ceartă, iar tânărul ar fi sărit la bătaie. Orbit de gelozie, Mirel a luat un cuțit din bucătărie și a început să o lovească. Când a văzut ca fata nu mișcă, i-a așezat părul în jurul gâtului și a așezat-o întinsă pe pat.

A încuiat-o în dormitor, s-a schimbat de haine, s-a spălat și a plecat cu verișoara lui, pe care a luat-o de la Facultatea de Sport și au plecat acasă. Pe drum nu i-a spus nimic acesteia.

ADVERTISEMENT

Câteva ore mai târziu, Andreea a fost găsită moartă în apartament de una dintre fetele cu care locuia Andreea, la etajul 6 al unui bloc din zona gării de nord, din Timișoara.

Colega de apartament a Andreei a alertat imediat serviciile de urgență, dar din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic. Fata era decedată de câteva ore.

ADVERTISEMENT

Mirel Dragomir a fost dus la audieri. Acesta și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor și a mărturisit că a recurs la acest gest în urma unui conflict spontan între el și iubita sa. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru omor.

ADVERTISEMENT