News

Noi dezvăluiri în cazul Andreei, tânăra din Timișoara ucisă de Mirel Dragomir: “Nu era absolut nicio îndoială”. Rudele fetei, distruse de durere

Apropiații Andreei, tânăra studentă la medicină ucisă săptămâna trecută de iubitul ei, au făcut noi dezvăluiri despre relația dintre cei doi
24.03.2024 | 18:21
Noi dezvaluiri in cazul Andreei tanara din Timisoara ucisa de Mirel Dragomir Nu era absolut nicio indoiala Rudele fetei distruse de durere
Andreea Morega, studenta la medicină ucisă de iubitul ei. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teoria anchetatorilor este că Andreea Morega, tânăra de 20 de ani din Baia de Aramă, studentă la medicină în Timișoara, a fost ucis de prietenul ei Mirel Dragomir într-un exces de gelozie, în momentul în care aceasta a încercat să se despartă de el. Apropiații celor doi au făcut acum unele dezvăluiri despre relația celor doi.

Studenta la medicină în Timișoara, ucisă din pasiune

Gestul prietenului fetei este cu atât mai inexplicabil cu cât cei doi erau împreună de puțin timp, formând un cuplu din luna decembrie a anului trecut. Mirel Dragomir, în vârstă de 23 de ani, era și el student la medicină, urmând în paralel și cursurile Facultății de Teologie.

ADVERTISEMENT

Prietenii acestuia au declarat că nu știau despre problemele din cuplu, ce aparent existau în cadrul relației celor doi studenți la medicină. „Din câte ştiu are o relaţie cu ea din decembrie şi de atunci bine. Nu era absolut nicio îndoială între ei doi”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru Observator News.

Trupul Andreei a fost descoperit vineri seară, în apartamentul în care locuia cu iubitul ei. Acesta din urmă a plecat la Severin, orașul de unde provenea, acolo unde a și fost reținut de către polițiști, în fața cărora și-a mărturisit faptele. Duminică, instanța a aprobat cererea procurorilor pentru arest preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Tânara a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, iar raportul IML pare a indica o crimă pasională. Potrivit Observator News, raportul medico-legal arată că Andreea a fost ucisă cu peste 30 de lovituri de cuțit. Ar fi vorba de 28 de lovituri al nivelul gâtului și alte trei la nivelul toracelui.

Mai mult, tânăra ar fi încercat să lupte pentru viața ei, medicii legiști descoperind sânge și urme de piele sub unghiile acesteia. De altfel, potrivit sursei citate, suspectul le-ar fi declarat anchetatorilor că și-a pierdut cumpătul atunci când tânăra i-a spus că vrea să pună capăt relației, acesta atacând-o cu un cuțit.

ADVERTISEMENT

Rudele fetei, distruse de durere

Rudele fetei au spus că nu știau multe detalii despre iubitul fetei, doar că era o persoană religioasă, care mergea des la biserică și chiar cânta duminica în cor. Altfel, se pare că nici apropiatele acesteia nu știau mai multe detalii.

„Nu cred că era iubitul ei. Era o fată foarte cuminte, cum rar se mai întâlnește. Nu era genul care să aibă iubit”, a declarat, pentru Gândul, o rudă de-a fetei. De altfel, potrivit aceleiași surse, și alte apropiate ale acesteia nu știau nimic despre noul iubit al acesteia, cu care era împreună de doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Acum, rudele fetei sunt distruse de durere. „A omorât-o, singura fată pe care o aveam, singura!”, a spus bunica fetei, citată de Observator News. „Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă, nu pot să o descriu. Atât ne pare de rău. Mă copleşeşte durerea”, a declarat și o mătușă a acesteia.

„Viața e nedreaptă, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni lângǎ EL… nu o să te uit niciodată și o să te iubesc veșnic! Drum lin către stele, verișoara mea iubită!”, a scris pe Facebook și o verișoară a fetei.

ADVERTISEMENT