Sport

Ladislau Boloni, umilit acasă de AS Monaco! Metz a pierdut la scor și e la retrogradare

Ladislau Boloni, umilit acasă de AS Monaco. Metz a pierdut cu scorul de 5-2 și se află în zona roșie a campionatului din Franța.
30.03.2024 | 22:01
Ladislau Boloni umilit acasa de AS Monaco Metz a pierdut la scor si e la retrogradare
Ladislau Boloni, umilit acasă de AS Monaco! Formația antrenorului român a pierdut cu scorul de 5-2 și se află la retrogradare. Sursa foto: FC Metz
ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Ladislau Boloni, FC Metz, a pierdut meciul de acasă cu AS Monaco cu scorul de 5-2, scor care a trimis-o pe echipa antrenorului român în zona roșie a campionatului din Franța.

Meci spectaculos cu 7 goluri și dezastru pentru Ladislau Boloni

Dezastrul a început încă din prima repriză pentru formația antrenată de Ladislau Boloni. Monaco a reușit să marcheze de 3 ori în primele 16 minute.

ADVERTISEMENT

Takumi Minamino, fostul jucător al celor de la Liverpool, a deschis scorul în minutul 4 cu o execuție la colțul drept al porții apărate Oukidija. AS Monaco avea să-și dubleze avantajul în minutul 10, când Maghnes Akliouche a marcat pentru 2-0 după o acțiune individuală.

Echipa din Metz nu a reușit să se trezească, aceștia încasând încă un gol în minutul 16, când Vanderson a dus scorul la 3-0 cu un șut la colțul stâng.

ADVERTISEMENT

Echipa care avea să marcheze golul al patrulea, a fost tot AS Monaco. Folarin Balaogun a profitat de eroarea portarului celor de la Metz și a marcat pentru 4-0.

Metz avea să se treacă și ea pe tabelă, în minutul 78 când Papa Diallo, a trimis un șut precis din interiorul careului, fără șansă pentru Majecki. În minutul 84 echipa lui Ladislau Boloni a reușit să se apropie la două goluri diferență datorită lui Ibou Sane după o acțiune frumoasă.

ADVERTISEMENT

Până la final, Folarin Balaougun a marcat, din nou, reușind astfel dubla. Acesta a stabilit scorul final, 5-2, după un șut în vinclul porții lui Oukidija.

Datorită acestui rezultat, FC Metz a căzut până pe locul 17, aflându-se în zona retrogradării cu doar 23 de puncte, la două puncte de Lorient, echipă care se află în acest moment în afara zonei roșii.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni are un salariu uriaș la FC Metz

Ladislau Boloni are un salariu uriaș în Franța. Antrenorul care l-a descoperit pe Cristiano Ronldo, ocupă locul 10 în topul celor mai bine antrenori plătiți din Ligue 1, top care este ocupat de Luis Enrique, antrenorul celor de la PSG.

Salariul anual net al lui Boloni la Metz este de 462.000 de euro, acesta încasând lunar un cec de 70.000 euro brut. Antrenorul român a preluat-o pe FC Metz în 2022, când echipa se afla în diviza a doua din Franța. Boloni mai are contract cu FC Metz până la finalul sezonului.

Antrenorul român a fost curtat intens de Sepsi OSK, dar numirea acestuia în funcția de antrenor nu s-a pus nicio secundă din cauza salariului uriaș pe care acesta îl câștigă în Franța.

ADVERTISEMENT