Life

Lanțul celebru de magazine care ia cu asalt România. Este popular în multe țări și are produse pe care românii le adoră

Un nou supermarket va ajunge, în curând, la noi în țară. Ce oferte și produse îi așteaptă pe românii dornici de cumpărături
27.01.2024 | 21:00
Lantul celebru de magazine care ia cu asalt Romania Este popular in multe tari si are produse pe care romanii le adora
Un nou supermarket ajunge pe piața din România. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru românii cărora le place să meargă la cumpărături. În curând, pe piața din România va apărea un nou lanț de magazine. Acesta este deja foarte cunoscut pentru hotare și, cel mai probabil, va avea multe oferte pentru clienții care aleg să îi treacă pragul.

Noul magazin are toate șansele să fie pe placul românilor

Fără doar și poate, românii nu duc deloc lipsă de magazine de unde să își poată face cumpărăturile. Unele dintre cele mai celebre lanțuri de supermarketuri au ajuns la noi în țară, iar ofertele lor sunt variate. Însă, mereu este loc de mai mult și de mai bine.

ADVERTISEMENT

Astfel, în viitor, se preconizează că va ajunge la noi în țară un nou lanț de magazine. De data asta, conceptul este unul universal, iar românii vor găsi aici de toate.

Este vorba despre Mr. DIY, un magazin care comercializează multe produse pentru casă, dar și cosmetice și accesorii pentru telefoane sau calculatoare.

ADVERTISEMENT

Momentan, nu a fost comunicată o dată oficială la care magazinele din lanțul Mr. DIY se vor deschide în România. Însă, un lucru este cert. Și anume, că acestea vor fi imense și vor avea fel de fel de produse.

În Spania și Turcia, vânzări Mr. DIY merg ca pe roate

Potrivit stiripesurse.ro, un astfel de magazin Mr. DIY se întinde pe o suprafață de 1.000 de mp, iar din ofertă fac parte peste 1.800 de produse. Românii care vor călca pragul magazinelor Mr. DIY, vor avea de ales dintre bijuterii, produse cosmetice, jucării, mobilier, articole de papetărie, dar și multe altele.

ADVERTISEMENT

Din oferta magazinelor nu vor lipsi nici accesoriile pentru telefoane sau calculatoare, diverse articole de gospodărie sau cadouri. Cu alte cuvinte, o mulțime de produse, toate, într-un singur loc.

Astfel de magazine Mr. DIY sunt prezente peste hotare încă din 2005. Cele mai populare locații sunt cele din Turcia și Spania, acolo unde vânzările generează cifre record. Datorită acestui fapt, lanțul este într-o continuă expansiune.

ADVERTISEMENT

Deschiderea unor astfel de magazine și pe teritoriul României face parte dintr-o strategie de extindere. Scopul este de a familiariza toată Europa de Est cu un astfel de concept de magazin.

Momentan, cea mai profitabilă zonă din punct de vedere financiar este Turcia. Numai aici, au fost deschise 78 de puncte de vânzare, dintre care 48 numai de la finalul anului 2022.

ADVERTISEMENT