Life

Magazinul din România care dă bani în plus pentru fiecare ambalaj pe care-l aduceți înapoi! Ce sume se oferă clienților care reciclează

Ce magazin din România îți oferă bani în plus pentru fiecare ambalaj pe care îl aduci înapoi. Sumele oferite pentru clienții care reciclează
03.01.2024 | 11:00
Magazinul din Romania care da bani in plus pentru fiecare ambalaj pe carel aduceti inapoi Ce sume se ofera clientilor care recicleaza
Ce magazin oferă bani pentru reciclare. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Un magazin din țară oferă bani în plus persoanelor care aduc ambalajele înapoi. Clienții care vor recicla vor primi anumite sume de bani, cu care vor putea face cumpărături pe parcursul unei perioade. Totul este posibil de la 1 ianuarie.

Ce magazin din țară oferă bani pentru reciclare

Pentru a-i încuraja pe oameni să aibă grijă de natură, un mare supermarket promite bani clienților săi, în schimbul reciclării. Drept urmare, s-a inițiat o campanie prin care oamenii sunt plătiți cu un voucher pentru fiecare ambalaj reciclat, și nu doar pentru sticle de plastic.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Auchan, care în intervalul 1-7 ianuarie oferă vouchere de 50 de bani persoanelor care aduc la reciclare ambalaje. Pentru fiecare dintre acestea, mai exact, se dă câte un voucher de 50 de bani. Drept urmare, cu cât numărul lor va fi mai mare, cu atât mai mulți bani veți primi.

”Reciclează cu Auchan și Qilive! Între 1 și 7 ianuarie, pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pentru achiziția unei selecții de produse semnalizate la raft marca Qilive”, transmit reprezentanții Auchan pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Vouchere de 50 de bani din partea Auchan pentru fiecare ambalaj reciclat

De asemenea, inițiatorii campaniei precizează că voucherele se oferă în limita a 50 de ambalaje reciclate pe zi și maxim 100 pe săptămână. Nu vor fi luate în considerare recipientele nerecunoscute de aparatul de colectare, una dintre cauza fiind forma.

Odată ce veți obține voucherele, ele vor fi valabile 7 zile, adică o săptămână. Cu acestea veți avea posibilitatea de a achiziționa bunuri din magazinele Auchan și MyAuchan, excepție făcând cele din stațiile de benzinării, Petrom. Totodată, oferta va fi valabilă în funcție de stocul disponibil.

ADVERTISEMENT

”Voucherele se acordă în limita a 50 de ambalaje reciclate zi/card și maxim 100/săptămână (…) Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora.

Voucherele emise în perioada 1-7 ianuarie 2024 sunt valabile 7 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro”, mai transmit reprezentanții supermarketului.

ADVERTISEMENT

Dacă nu veți reuși să profitați de campania supermarketului, după expirarea ei există posibilitatea să mai fie derulată o alta. Ultima de acest tip a avut loc anul trecut, în decembrie, înainte de Crăciun, mai exact între 4 și 17 decembrie 2023.

ADVERTISEMENT
Tags: