Life

Magazinul din România ce are prețuri mai mici decât Lidl și Kaufland. Produsele sunt românești și se vând ca pâinea caldă. Cât costă un kilogram de pulpă de porc fără os

Magazinul din România cu prețuri mai mici decât Lidl și Kaufland. Are produse românești și se vând imediat. Cât costă pulpa de porc fără os.
23.12.2023 | 22:31
Magazinul din Romania ce are preturi mai mici decat Lidl si Kaufland Produsele sunt romanesti si se vand ca painea calda Cat costa un kilogram de pulpa de porc fara os
Magazinul din România cu prețuri foarte mici. Cât costă pulpa de porc fără os. Sursa foto: Hepta, Observator News/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Magazinul deschis recent în România, care are prețuri mai mici decât Lidl și Kaufland. Clienții cumpără produse românești, care se vând destul de repede. Prețul pentru o pulpă de porc fără os este foarte accesibil.

Magazinul din România cu prețuri mai mici decât Lidl și Kaufland. Produsele sunt românești

Un magazin de la noi din țară vine cu prețuri foarte accesibile pentru clienți. Produsele sunt mai ieftine decât la cele mai cunoscute lanțuri de supermarket, cum ar fi Lidl sau Kaufland.

ADVERTISEMENT

Prețurile sunt chiar și cu 40% mai mici decât retailerii de pe piață. Trebuie menționat, însă, că se pot face doar cumpărături engros, cel puțin pentru moment. De pe 22 ianuarie 2024, se vor vinde și produse la bucată.

Este vorba despre Casa Unirea, proiectul cu care fostul ministru Petre Daea nu a dat lovitura prima dată. Aprozarele politicianului au fost închise, iar Casa de Comerț Unirea vine cu un nou magazin.

ADVERTISEMENT

Proiectul s-a relansat, iar magazinul se află în Afumați, în apropiere de București. Noul magazin s-a deschis în urma unui parteneriat între stat și un distribuitor local.

Este primul magazin de tipul cash&carry deschis de Casa de Comerț Unirea. Acesta se întinde pe o suprafață de 2.500 de metri pătraţi. Clienții au la dispoziție în jur de 10.000 de produse alimentare, provenite de la 50 de producători locali.

ADVERTISEMENT

“Începând de la mezeluri, lactate, paste făinoase, băuturi, uleiuri. Absolut tot ce se poate produce la noi în România. Este aproape imposibil să ajungă pe rafturile marilor retaileri pentru că nu au volumul cerut şi preţurile, raportat la calitate, i-ar duce pe producători în pierdere”, a declarat Mariana Cotoi, director Casa de Comerț Unirea, potrivit Observator News.

Investiția este una privată și se ridică la suma de peste 1,5 milioane de euro. Petre Daea a inaugurat un astfel de magazin și în Sibiu și București, doar că proiectul nu a avut succes.

ADVERTISEMENT

Cât costă kilogramul de pulpă de porc fără os

Adaosul comercial este mai mic la acest magazin, de până în 12%. Astfel, și satul are de câștigat, dar și cel care a investit în proiect. Prețurile pentru alimentele de bază sunt foarte bune.

De exemplu, un kilogram de pulpă de porc fără os are prețul de 18,5 lei, în timp ce la supermarket poate ajunge la 30 de lei pentru un kilogram.

Pentru un cașcaval, trebuie să scoți din buzunar 19 lei, cu 10 lei mai puțin decât la un supermarket. Pentru pulpele de pui, prețul este de 14,6 lei, în timp ce la supermarket costă 16,5 lei.

Chiar și cartofii au prețul mai mic, dar numai cu 50 de bani. Pentru aceștia, prețul este de 3 lei. Românii sunt încântați de noul magazin, mai ales că produsele provin din surse sigure.

ADVERTISEMENT
Tags: