Life

Larisa Iordache este din nou singură. Concurenta de la America Express a anunțat recent că are un iubit

Larisa Iordache este din nou singură. Concurenta de la America Express a anunțat recent că are un iubit și a oferit câteva detalii despre noua relație.
16.08.2022 | 18:23
Larisa Iordache este din nou singura Concurenta de la America Express a anuntat recent ca are un iubit
Larisa Iordache este din nou singură. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Larisa Iordache este din nou singură, la doar câteva zile de când și-a anunțat noua relație. Gimnasta nu mai are un partener, după cum a mărturisit pe rețelele de socializare.

Larisa Iordache este din nou singură

Concurenta de la America Express a vorbit, în cadrul unui interviu recent, despre noua ei relație sentimentală. Sportiva s-a declarat norocoasă după ce a întâlnit un bărbat care o înțelege și care o susține.

ADVERTISEMENT

Se pare că relația lor s-a terminat, între timp, deoarece Larisa Iordache a spus foarte clar că acum este din nou singură.

Tânăra a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina de Instagram, iar un internaut a întrebat-o dacă este singură. Larisa Iordache a răspuns scurt: “Da”.

ADVERTISEMENT
Larisa Iordache
Larisa Iordache este din nou singură. Sursa foto: Instagram

Ce spunea Larisa Iordache despre fostul iubit

Acum câteva zile, Larisa Iordache povestea despre tânărul pe care l-a întâlnit și care a făcut-o fericită.

În același timp, gimnasta a ținut să menționeze că preferă să-și țină viața sentimentală departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

“Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină pentru că în principiu asta caut. Înțelegerea într-o relație contează foarte mult, iar eu am avut norocul ăsta. 

Din prima mi-am exprimat dorința de a fi fidelitate, comunicare și înțelegere. Cred că ăsta este cumva succesul unei relații. (…)

ADVERTISEMENT

Iubesc, sunt iubită și atunci cred că este necesar să știu doar eu asta și omul cu care sunt. O viață privată este mult mai sănătoasă.”, a declarat Larisa Iordache pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Mai mult, Larisa Iordache s-a declarat dornică să devină mamă la un moment dat, dar nu prea curând. Tânăra ar vrea să facă acest pas în viitor și spune că se vede a fi mama a doi copii, de preferat o fată și un băiat.

În trecut, gimnasta a avut o relație cu Victor Simion. Cei doi au fost logodiți și urmau să ajungă în fața altarului, însă au decis să meargă pe drumuri separate.

Larisa Iordache, concurentă la America Express 2022

Alături de Diana Bulimar, Larisa Iordache participă la America Express 2022. Filmările pentru îndrăgitul reality show s-au terminat la finalul lunii iulie.

Emisiunea a fost filmată în America de Sud, mai exact în Mexic, Columbia și Guatemala.

ADVERTISEMENT