Life

Larisa Iordache împlinește 26 de ani. Cu cine s-a iubit fosta gimnastă. A fost și logodită

Larisa Iordache, gimnasta româncă medaliată de nenumărate ori în lumea sportului, împlinește 26 de ani. Cu cine a format un cuplu tânăra medaliată olimpic în 2012.
19.06.2022 | 09:31
Larisa Iordache implineste 26 de ani Cu cine sa iubit fosta gimnasta A fost si logodita
Larisa Iordache, zi de naștere. Cu cine s-a iubit sportiva. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra sportivă își aniversează ziua de naștere în data de 19 iunie 2022. Vedeta face 26 de ani, având o viață profesională plină, dar nu același lucru se poate spune despre cea personală. Pare să nu aibă noroc în dragoste.

Cu cine s-a iubit Larisa Iordache

Larisa Iordache este împlinită la 26 de ani, însă îi lipsește un lucru: un partener de viață. S-a iubit o perioadă cu Roland Modoran, care a face parte din același cerc. Fostul partener de viață, este, de asemenea, gimnast.

ADVERTISEMENT

Au rămas în relații bune, asta pentru că au foarte mulți prieteni comuni. De asemenea, cei doi au multe pasiuni care i-au unit, motiv pentru care despărțirea a fost una amabilă, fără să se războiască în vreun fel.

La momentul respectiv Larisa Iordache declara că lucrurile nu mai mergeau în direcția potrivită de o perioadă lungă, motiv pentru care au decis de comun acord să se despartă. Ulterior, soarele a răsărit pe strada ei.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de sportiv, vedeta părea că și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Victor Simion, cuplat în trecut și cu Margherita de la Clejani. Povestea de dragoste dintre cei doi tineri s-a consumat în urmă cu aproximativ doi ani. S-au și logodit la un moment dat.

Gimnasta și partenerul de viață aveau planuri mari de viitor, Larisa Iordache afișându-se cu inelul de logodnă pe rețelele de socializare. Tânăra era extrem de fericită și bucuroasă că urmează să ajungă la altar.

ADVERTISEMENT

De ce s-a rupt logodna fostei gimnaste

Larisa Iordache și Victor Simion au ajuns să se despartă la trei luni de la logodnă, în ciuda faptului că se pregăteau de nuntă. Celebra gimnastă româncă nu a dorit să vorbească despre fostul iubit și în prezent este singură.

Sportiva a șters toate fotografiile pe care le avea cu partenerul de viață, care la un moment dat a făcut videochat. În plus, campioana mondială nici nu-l mai urmărește pe paginile de socializare pe cel cu care se logodise.

ADVERTISEMENT

Ce face Larisa Iordache după retragerea din gimnastică

Larisa Iordache, vedeta despre care se spunea că este ”noua Nadia”, s-a retras din lumea sportului în urmă cu puțin timp, notează digisport.ro. Tot atunci și-a anunțat planurile de viitor, după ce timp de 20 de ani a muncit din greu pentru visul ei.

Multipla campioană a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă, după ce a purtat gheată și a folosit cârjele o perioadă lungă. Acum sportiva se pregătește să înceapă o nouă meserie, cea de antrenoare.

Speră să fie un capitol nou și frumos în care să facă performanțe remarcabile, așa cum s-a întâmplat la concursurile unde a reprezentat România. A primit o medalie de bronz la Jocurile Olimpice în anul 2012, la Londra.

De asemenea, Larisa Iordache are în palmares patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint şi două de bronz, 16 medalii de Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint, precum și două medalii de bronz.

Totodată, multipla campioană în vârstă de 26 de ani a primit trei medalii la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz.

ADVERTISEMENT