Sport

Laszlo Dioszegi, dezamăgit după meciurile României U21: „Mă așteptam să joace și Dumitrescu!”. De ce Sepsi nu poate să aducă vedete

Laszlo Dioszegi a fost dezamăgit după meciurile României U21, fiind de părere că Andres Dumitrescu trebuia să fie introdus în teren.
29.06.2023 | 22:21
Laszlo Dioszegi dezamagit dupa meciurile Romaniei U21 Ma asteptam sa joace si Dumitrescu De ce Sepsi nu poate sa aduca vedete
Laszlo Dioszegi, dezamăgit după meciurile României U21. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul covăsnenilor a explicat și motivul pentru care Sepsi nu poate să aducă vedete, deși clubul l-a transferat în această vară pe Gabriel Debeljuh, fostul golgheter al lui CFR Cluj.

Laszlo Dioszegi, dezamăgit după meciurile României U21

Laszlo Dioszegi a fost dezamăgit după meciurile României U21, spunând că Andres Dumitrescu ar fi trebui și el să fie introdus în teren: „Nu prea am nicio informație, am plecat în concediu cu familia, suntem acum în Albania și nu știu cum au jucat, știu doar scorul.

ADVERTISEMENT

Sincer vă spun, noi din cauza asta am spus pas, ne-am abținut de la vot. Noi am avut un fundaș dreapta, e vorba de Dimitrov și din cauză că a trebuit să aducem doi fundași pe partea dreaptă, a trebuit să renunțăm la el”.

„Eu consider că Debeljuh e un atacant valoros, noi îl avem pe Safranko și pe Rondon. Cum Tudorie a plecat, a trebuit să aducem un alt atacant și considerăm că Debeljuh este un înlocuitor bun.

ADVERTISEMENT

E foarte greu de găsit jucători tineri, fiecare echipă ține la jucătorii lor. Pe piață nu prea se găsesc jucători care să facă față în prima ligă. Majoritatea echipelor se confruntă cu problema tinerilor care pot să joace 90 de minute. Nu ne permitem să dăm bani frumoși la jucători”, a mai spus Laszlo Dioszegi, la TV DigiSport.

„Mă așteptam ca Dumitrescu să primească 35-40 de minute!”

„Noi vrem să mergem și un tur și dacă se poate chiar două tururi. Mergem cu încredere, nu putem să mergem să ne dăm bătuți. Vom intra pe teren cu gândul de a câștiga.

ADVERTISEMENT

Din păcate, da, nu am adus niște jucători supervedete. E normal că țelul să fie intrarea în play-off, dar dacă am prinde un loc trei, cred că toți suporterii ar fi în al 9-lea cer. Eu cred că și cu domnul Ciobotariu vom avea rezultate bune. A fost la fel de mare surpriza, așa a decis el, că vrea o provocare și n-am avut nicio divergență”, a continuat Laszlo Dioszegi.

„Bălașa a cerut niște bani în plus, noi nu aveam de unde să îi dăm și după s-a răzgândit. Domnul Hadnagy s-a înțeles cu Bălașa și a uitat să-i spună fetei de la site să actualizeze informația. Jucătorii pot să plece, dar nu pe orice sumă și la orice preț. Un jucător care se respectă nu pleacă oriunde, pentru că e păcat de el.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam ca Dumitrescu să primească 35-40 de minute la U21, așa nu a venit nici cu mine în Austria, a cam stat degeaba, dar totuși a fost acolo, s-a antrenat și el. Primește o vacanță de 4 zile, mai multe zile nu are cum să primească, pentru că începe sezonul”, a mai spus patronul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT