Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Vine să semneze!”. Sepsi s-a înțeles cu noul antrenor, după plecarea lui Cristiano Bergodi. Laszlo Dioszegi a anunțat strategia clubului pentru sezonul viitor. Video exclusiv

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat cine va fi noul antrenor al echipei după plecarea lui Cristiano Bergodi
01.06.2023 | 13:05
Vine sa semneze Sepsi sa inteles cu noul antrenor dupa plecarea lui Cristiano Bergodi Laszlo Dioszegi a anuntat strategia clubului pentru sezonul viitor Video exclusiv
Vine să semneze!. Sepsi s-a înțeles cu noul antrenor, după plecarea lui Cristiano Bergodi. Laszlo Dioszegi a anunțat strategia clubului pentru sezonul viitor. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cine va fi noul antrenor al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Liviu Ciobotariu și-a dat deja acordul să îi preia pe covăsneni.

Laszlo Dioszegi spune că Liviu Ciobotariu și-a dat acordul să o preia pe Sepsi: „Trebuie să facă actele”

Laszlo Dioszegi a vorbit despre campania de mercato din vară și a dezvăluit că „Ciobi” îi va lua locul lui Cristiano Bergodi: „Trebuie neapărat să aducem încă 2-3 jucători valoroși și eu astă-seară ajung acasă și ne apucăm de lucru cu Atila Hadnagy. Am înțeles că s-au înțeles și vine săptămâna viitoare direct să semnăm!”.

ADVERTISEMENT

Patronul lui Sepsi spune că Liviu Ciobotariu urmează să fie prezentat oficial: „Am discutat cu Atila și a spus că s-au înțeles. Trebuie să facă actele. Nu știu dacă a semnat electronic sau nu, dar noi întotdeauna ne bizuim dacă cineva își dă cuvântul și e mai mult decât o semnătură”. 

Dioszegi nu se teme că fostul antrenor al lui FC Voluntari dorit și de FCSB ar putea fi „deturnat”: „Tocmai din ideea asta, cine nu trebuie să ajungă la Sfântu și face asemenea chestii, măcar știm că nu ajunge la noi. Se întâmplă și chestii dinastea în fotbal.

ADVERTISEMENT

Deja suntem obișnuiți că se întâmplă lucruri ciudate, dar cine dă cuvântul și nu vine înseamnă că nici nu trebuie, că nu este om de valoare!”, a mai spus patronul covăsnenilor.

Laszlo Dioszegi a dezvăluit cum se face strategia la Sepsi: „Am încredere în el și în general dau acordul”

Laszlo Diosezgi a dezvăluit cine face strategia la Sepsi și cum se aduc jucători: „Prima dată trebuie să întrebăm antrenorul ce vrea și apoi Atila e în măsură să se uite la jucători. Eu am încredere în el și în general dau acordul. În general aducem jucătorii doriți de el dacă nu e o sumă piperată. Cam așa este”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a fost sincer și a spus că nici măcar nu a vorbit cu Liviu Ciobotariu: „Asta nu știu. Nu am apucat să discutăm despre jucători cu el. Eu nici nu m-am întâlnit cu el, nici telefonic, nimic! Știu doar ce mi-a zis Hadnagy”. 

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție.

ADVERTISEMENT

Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VIDEO MAI JOS: 

ADVERTISEMENT