Sport

Internaționalii Universității Craiova ratează cantonamentul din Bulgaria! Ce se întâmplă cu „perlele” oltenilor după Euro U21 2023. Exclusiv

Eugen Neagoe nu se va putea baza pe întreg lotul Universității Craiova în cantonamentul din Bulgaria. FANATIK a aflat ce jucători vor rata stagiul de pregătire.
29.06.2023 | 13:57
Internationalii Universitatii Craiova rateaza cantonamentul din Bulgaria Ce se intampla cu perlele oltenilor dupa Euro U21 2023 Exclusiv
Internaționalii Universității Craiova ratează cantonamentul din Bulgaria! Ce se întâmplă cu „perlele” oltenilor după Euro U21 2023. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova pregătește sezonul 2023-2024 din SuperLiga în Bulgaria, însă Eugen Neagoe nu se va putea baza pe toți fotbaliștii „alb-albaștrilor”. FANATIK a aflat în exclusivitate că Jovan Markovic, Vladimir Screciu și Alex Ișfan nu vor merge în stagiul de pregătire după Euro U21 2023.

Ce se întâmplă cu „perlele” Universității Craiova după Euro U21 2023! Jovan Markovic, Vladimir Screciu și Alex Ișfan ratează cantonamentul din Bulgaria

Oltenii trag tare în cantonamentul din Bulgaria sub comanda lui Eugen Neagoe, care le-a pregătit jucătorilor un program spartan cu două antrenamente intense pe zi. „Geană” i-a primit în stagiul de pregătire pe Basilio Ndong, Gjoko Zajkov și Alex Cîmpanu, însă tehnicianul nu va mai avea parte de alte întâriri.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a fost nevoit să se descurce în stagiul din Bulgaria fără internaționalii de tineret selecționați de Emil Săndoi la Euro U21 2023. Alex Ișfan, Jovan Markovic și Vlad Screciu au fost printre jucătorii importanți ai echipei naționale, iar „juveții” urmează să se bucure de vacanță în următoarele zile.

Din informațiile FANATIK, Jovan Markovic, Alex Ișfan și Vlad Screciu nu vor merge în cantonamentul din Bulgaria alături de colegii săi după Euro U21 2023. Cei trei internaționali au primit liber de la tehnicianul „alb-albaștrilor” până pe opt iulie după turneul final și nu vor prinde antrenamentele din Bansko.

ADVERTISEMENT

În aceași situație nu se află și Alexandru Cîmpanu, internaționalul care s-a alăturat deja lotului Universității Craiova în Bulgaria. Mijlocașul a mai beneficiat de o săptămână de vacanță înaintea turneului final organizat de Georgia și România, astfel că acesta s-a întors zilele trecut sub comanda lui Eugen Neagoe.

Alexandru Ișfan a început toate cele trei meciuri din grupa cu Spania, Ucraina și Croația din postura de titular. În schimb ce Alex Cîmpanu și Vladimir Screciu au bifat minute doar în înfrângerea cu Ucraina, scor 1-0, însă mijlocașul defensiv a fost pe teren și în Elveția pentru echipa naționala mare a României.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe are gândul la derby-ul cu Dinamo din SuperLiga: „Nu va fi ușor, ați văzut cum au ajuns în prima ligă”

Eugen Neagoe își concentrează atenția asupra stagiului de pregătire din Bulgaria, însă „Geană” are gândul și la derby-ul cu Dinamo. Tehnicianul Universității Craiova anunță că juveții au probleme de lot și este de părere că oltenii vor avea o misiune dificilă în prima etapă din SuperLiga.

„Sunt mulțumit că nu avem jucători accidentați, toți au ieșit sănătoși, v-am spus că singura problemă este cea a lui Badelj. Este un derby de mare tradiție în campionatul nostru, chiar dacă este nou-promovată Dinamo a reprezentat o rivală și un club important în România”, a spus Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Nu va fi ușor, ați văzut cum au ajuns în prima ligă. Au jucat cu o echipă din prima ligă, au câștigat detașat. Sigur că mai avem până la acel meci încă două săptămâni și jumătate pentru că avem ceva probleme medicale și le știți. Sper sî trecem cu bine peste aceasră perioadă pentru că este una mai grea”, a declarat Eugen Neagoe.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „2 solist” la meciul Dinamo – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT