Sport

Lăudat de toată lumea după România – Slovenia, Olimpiu Moruțan visează departe: „Sper să prind un transfer mare”

Olimpiu Moruțan a fost lăudat de toată lumea după înfrângerea suferită de România în duelul cu Slovenia, scor 1-2, iar acesta viseză mai departe.
17.11.2022 | 22:00
Laudat de toata lumea dupa Romania  Slovenia Olimpiu Morutan viseaza departe Sper sa prind un transfer mare
Lăudat de toată lumea după România - Slovenia, Olimpiu Moruțan visează departe. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș de la FCSB sau Galatasaray speră să devină un titular al echipei naționale și să prindă un nou transfer important în Europa.

Lăudat de toată lumea după România – Slovenia, Olimpiu Moruțan visează departe

Olimpiu Moruțan a intrat pe teren la începutul reprizei a doua din duelul România-Slovenia, evidențiându-se prin determinarea arătată, dar și printr-un șut superb de la distanță, care s-a dus în bara porții lui Jan Oblak, portarul lui Atletico Madrid neavând reacție:

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm. Meritam să câștigăm, aveam moral foarte bun. Trebuie să ținem capul sus. Am avut multe ocazii, sperăm să câștigăm următorul meci.

Nu vreau să fac analiza. Trebuia să muncim mai mult, dar cred că băieții și-au făcut treaba. Rezultatul nu ne ajută. Îmi doresc să arăt tuturor că sunt un jucător foarte bun”.

ADVERTISEMENT

„Vreau să mă impun la națională, îmi doresc să merg la un campionat european. Vreau să demonstrez la echipa de club și apoi să vin la națională.

Trebuie să fim susținuți de toată România. Noi ne dorim foarte mult să mergem la un european. Ăsta e obiectivul nostru. Am jucat cu jucători buni și în Italia, și în Turcia. Doar motivația ne lipsește, în rest avem tot”, a spus Olimpiu Moruțan la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Sper să prind un nou transfer mare!”

„În seara asta am arătat că suntem foarte motivați și ne dorim să facem rezultate pe viitor. Nu a fost o perioadă grea pentru mine, știam asta. Trebuie să mă motivez, să merg înainte, știu că am talent

Sper să prind din nou un transfer mare. E un singur meci, poate la meciul următor voi face un meci prost și iar voi fi băiatul de care spune lumea că nu are continuitate”, a continuat Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

„Doar motivația ne lipsește, dar putem să muncim pentru asta și putem trece la un alt nivel”, a mai spus mijlocașul echipei naționale.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,69 este cota pentru „2 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Moldova – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT