Sport

Olimpiu Moruțan, remarcatul foștilor mari internaționali după România – Slovenia 1-2: „A intrat bine!” / „Un câștig pentru noi!”

Olimpiu Moruțan a fost remarcatul foștilor mari internaționeli după înfrângerea suferită de România împotriva Sloveniei, scor 1-2.
17.11.2022 | 21:15
Olimpiu Morutan remarcatul fostilor mari internationali dupa Romania  Slovenia 12 A intrat bine  Un castig pentru noi
Olimpiu Moruțan, remarcatul foștilor mari internaționali după România - Slovenia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu și Ciprian Marica au remarcat intrarea pe teren a lui Olimpiu Moruțan, care a fost aproape de a-l învinge pe Jan Oblak cu un șut de la distanță, care a lovit bara porții slovenilor.

Olimpiu Moruțan, remarcatul foștilor mari internaționali după România – Slovenia

Olimpiu Moruțan este remarcatul foștilor mari internaționali după înfrângerea suferită de România în duelul cu Slovenia, scor 1-2: „Moruțan a intrat foarte bine și cred că este un câștig pentru noi.

ADVERTISEMENT

Tehnică foarte bună și chiar și-a pus amprenta în această seară. Problema e că am început foarte prost acest joc. N-am reușit să avem echilibru între atac și apărare și să stopăm Slovenia”.

„Repriza a doua a fost însă așa cum ne-am dori să vedem România în fața unui astfel de adversar bun. 

ADVERTISEMENT

Mă bucur și pentru reușita lui Drăguș, dar Moruțan este surpriza plăcută. Cam ăsta e profilul jucătorului român, așa ar trebui să arate la mijlocul terenului. Păcat de acel șut frumos la care a intervenit Oblak. Merita acel gol”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„A intrat foarte bine!”

Și Ciprian Marica l-a lăudat pe Olimpiu Moruțan, despre care a spus că a intrat bine pe teren: „Să nu uităm că e vorba despre un meci amical. Trebuie să luăm și părțile bune, pentru că a doua repriză a fost dominată de noi, cum prima repriză a fost dominată de ei.

ADVERTISEMENT

Au fost două reprize diametral opuse, noi nu am avut șut pe poartă în prima repriză și am făcut multe greșeli. Se auzea și Edi Iordănescu strigând excesiv ’Ieși, ieși!’.

Păcat că nu am reușit să egalăm în repriza a doua. Pe lângă bară, dacă Drăguș punea piciorul în dreptul fundașului la faza din minutul 60, primeam penalty”.

ADVERTISEMENT

„De remarcat e Manea și Moruțan, care a intrat foarte bine. Gazonul ne-a fost potrivnic, trebuia să jucăm mai mult pe jos.

E greu să te iei la trântă cu ei, gazonul a fost un dezavantaj pentru noi, chiar dacă pe același gazon am jucat mai bine în a doua repriză. A doua repriză ne dă speranțe”, a mai spus Ciprian Marica.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,69 este cota pentru „2 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Moldova – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT