Sport

Laude pentru România după victoria cu Kosovo: „Un rezultat bun, suntem în cărți”

Fotbaliștii României au fost lăudați după victoria obținută pe teren propriu cu Kosovo, scor 2-0, rezultatul fiind unul bun.
13.09.2023 | 01:06
Laude pentru Romania dupa victoria cu Kosovo Un rezultat bun suntem in carti
Laude pentru România după victoria cu Kosovo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica și Basarab Panduru au apreciat felul în care Edi Iordănescu a făcut schimbările și sunt bucuroși pentru rezultatul obținut, explicând că „tricolorii” i-au presat pe kosovari în așa măsură încât Muriqi să fie eliminat.

Laude pentru România după victoria cu Kosovo

Mihai Stoica a lăudat victoria României împotriva statului Kosovo: „Eu n-aș vrea să gândim așa, noi am rămas 11 contra 10 pentru că Muriqi a făcut două faulturi de galben, am făcut multe lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Am avut și noi o ocazie mare în prima repriză când a dat rău Ianis din careu. Mi s-a părut puțin că n-am jucat foarte colectiv, până când a intrat Moruțan. S-a făcut dreptate, pentru că Nicușor Stanciu își dorește enorm să ajute echipa națională.

Se câștigă greu meciuri. Cu echipa asta de start a lui Edi au rămas ăia în zece. Mihăilă e decisiv din nou. E un rezultat bun, suntem în cărți”.

ADVERTISEMENT

„E normală victoria, mai ales după ce Muriqi e dat afară. E adevărat că în prima repriză n-am avut ocazii, tot Muriqi a avut ocazia mai mare. Când am rămas în zece oameni, ne-am dus peste ei, după care merge totul în favoarea noastră.

Schimbările au fost bune, Moruțan a intrat bine și a avut pătrunderi. Când atingi mingea de 4-5 ori e mai greu, că vin peste tine adversarii, așa când dai și pleci e mai simplu. Dacă îl ai pe Rațiu, e bine să ai un Ianis acolo, care lasă toată banda pentru Ianis”, a spus și Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Am câștigat, asta e cel mai important!”

Gică Popescu a spus că România nu a făcut cel mai bun meci împotriva kosovarilor, însă este bucuros pentru victorie și a explicat că adversarii nu aveau cum să reziste ofensivei din a doua repriză a „tricolorilor”.

„Nu a jucat România un fotbal extraordinar, dar am câștigat și asta este cel mai important. N-avea cum să reziste Kosovo, pentru că echipa noastră ataca, iar după ce marcasem primul gol se pierduse orice idee tactică a lor.

ADVERTISEMENT

Au mai avut ocazii, dar a liniștit Mihăilă lucrurile. Trebuie să fim conștienți că mai avem patru meciuri foarte grele și că trebuie să fim pregătiți pentru ele”, a mai spus Gică Popescu, la TV Antena 1.

ADVERTISEMENT