Life

Laura Cosoi a dat amănunte despre cea de-a treia sarcină. “Pentru noi este un miracol”

Laura Cosoi abia așteaptă să devină mămică pentru a treia oară. Actrița a făcut dezvăluiri despre sarcină, dar și despre un gest uluitor făcut de fiica sa.
07.03.2022 | 18:53
Laura Cosoi a dat amanunte despre cea dea treia sarcina Pentru noi este un miracol
Laura Cosoi a dat amănunte despre cea de-a treia sarcină
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, va deveni în scurt timp mămică pentru a treia oară. Actrița a dezvăluit cum a fost această perioadă pentru ea, dar și cum a surprins-o una dintre fiicele sale.

Laura Cosoi a dat amănunte despre cea de-a treia sarcină. “Pentru noi este un miracol”

Laura Cosoi traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Vedeta și-a dorit mereu o familie cât mai numeroasă, așa că a fost extrem de fericită când a aflat că va deveni mămică pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

“Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm ca la vară să vină în familia noastră cel de-al treilea copil. Ca o curiozitate, deși cred că nimic nu e întâmplător pe lumea asta – cele 40 de săptămâni se împlinesc fix în aceeași zi când s-au împlinit și la sarcina cu Rita, în iunie.”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa. 

Actrița spune că ultima sarcină a fost diferită față de celelalte două, fiind mult mai dificilă. Aceasta își dorește să nască pe cale naturală dacă acest lucru va fi posibil.

ADVERTISEMENT

“Evident că aș vrea să nasc tot natural și preferabil nu pe 11 iunie, de ziua Ritei! 

În primul trimestru mi-a fost mai rău. Dacă mâncăm îmi era greață, dacă nu mâncăm, la fel.

Au fost momente destul de delicate, pentru că am avut repetiții și am fost și în turneu prin țară!”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a vorbit și despre gestul făcut de fiica sa, Rita. Aceasta a reușit să o impresioneze. Deși vedeta nu le anunțase pe fetițe că este din nou însărcinată, micuța a ghicit.

“Rita a venit lângă mine, și-a pus urechea aproape de burtă și a zis: ‘Mami, aici e un bebeluș! Auzi cum îi bate inima!’ Am fost șocați! Am rămas fără cuvinte și eu și Cosmin, cu atât mai mult cu cât nu purtasem nicio discuție.(…)  Există o vorba care spune că unii copilași își cheamă frații sau surorile. Poate, cine știe, chiar așa o fi!”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT
Tags: