Life

Laura Cosoi, despre cum se va desfășura nașterea pe timp de pandemie

13.07.2020 | 18:20
Laura Cosoi despre cum se va desfasura nasterea pe timp de pandemie
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a vorbit în emisiunea lui Măruță de la Pro TV despre momentul în care va naște

Vedeta va aduce pe lume cel de-al doilea copil în plină pandemie, însă acest lucru nu o sperie foarte tare.

Actrița are un regret, anume că soțul ei, Cosmin, nu va fi prezent la marele moment, așa cum s-a întâmplat în cazul primei fetițe, Rita, în urmă cu doi ani.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi naște în septembrie

Vedeta TV speră ca nașterea să se petreacă rapid și să nu aibă probleme

. Deși momentul nu este unul de panică, actrița își dorește să nască rapid, așa cum s-a întâmplat și în cazul Ritei, dar mai ales speră ca evenimentele create de noul coronavirus să ia altă întorsătură și lucrurile să intre în normalitate.

Din cauza pandemiei COVID 19, Laura Cosoi va naște singură, fără să aibă persoanele dragi alături și nici nu poate primi vizite cât timp va fi în spital. Abia după externare, soțul actriței și fiica lor, Rita, o vor putea cunoaște pe nou născută.

ADVERTISEMENT

„ Cred că o să fie ciudat că nu o să fie Cosmin acolo. O să fie ciudat, dar la cât de repede am născut-o pe Rita. Se spune că al doilea travaliu este la jumătate cât primul, iar cu Rita am avut în jur de două ore. Nu vreau să îmi fac așteptări, sunt pregătită pentru orice. Numai cu voia lui Dumnezeu se va întâmpla ceva. Sper să fie bine.”, a spus Laura Cosoi la Pro TV.

https://www.instagram.com/p/CCktTSzHaPD/

Actrița nu a dezvăluit numele fetiței pe care urmează să o naște, nsă a povestit pe Instagram că analizele sunt perfecte, iar micuța se află într-o stare bună și se dezvoltă frumos. Rita, primul copil al Laurei Cosoi, abia așteaptă să-și cunoască sora.

ADVERTISEMENT

” Azi mi-am făcut analizele dedicate celui de-l treilea trimestru de sarcina și am văzut puiul de om care se dezvolta atât de frumos. Sunt tare norocoasa!!!! Am să scriu despre setul de analize și mai ales despre cum a decurs al treilea trimestru de sarcina într-un articol pe blog, dar până una alta las în bio un link care duce la o serie de video-uri care urmărește evoluția sarcinii săptămână cu săptămână. Pe mine m-a ajutat mult chiar dacă mă aflu la a doua experiență.”, a scris actrița pe rețeaua de socializare., a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Relație de 8 ani cu tatăl copiilor ei

Laura Cosoi este căsătorită de 5 ani cu Cosmin Curticăpean, cel care i-a devenit soț după 3 ani de iubire. Ei au devenit un cuplu în 2012, după ce actrița s-a despărțit de Smiley, alături de care a fost 5 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: